Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Θύμα ληστών έπεσε το βράδυ της Παρασκευής ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο. Άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του...

Θύμα ληστών έπεσε το βράδυ της Παρασκευής ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο. Άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στη μονοκατοικία ενός 61χρονου και μιας 62χρονης και, με την απειλή όπλου αλλά και με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν το ζευγάρι, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι ληστές, αφού απέσπασαν 200 ευρώ, διέφυγαν με το φορτηγάκι του 61χρονου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ηρακλείου.

--------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΠΑΤΡΑ: Αλλοδαποί μαχαίρωσαν και σκότωσαν 29χρονο
    Σάβ. 19 Μαΐου 2012, 17:31
    Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print Share on google More Sharing Services

    Δ

    εν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός Αθ. Λαζανάς από τις Ιτιές, που σήμερα τα ξημερώματα χτυπήθηκε με μαχαίρι μετά από συμπλοκή με τρεις αλλοδαπούς, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας συνεπλάκη με αλλοδαπούς πιθανόν για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί με μαχαίρι και να τραυματιστεί σοβαρά.

    Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

    Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αλλοδαπών που φέρονται ως δράστες της επίθεσης και πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.
    http://www.dete.gr/news.php?article_id=93266

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.