Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"

Η επταετία, 1967 – 1974, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή του ALPHA «Παρέμβαση» δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα....

Η επταετία, 1967 – 1974, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή του ALPHA «Παρέμβαση» δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα. Και λέει χαρακτηριστικά: «Η 21η Απριλίου ήταν ένα καθεστώς από το 1967 μέχρι το 1974. Εκείνη την εποχή μεγάλωσα κατά κάποιο τρόπο. Ζώντας τη σημερινή κατάσταση και ακούγοντας για όλα αυτά τα πράγματα, πιστεύω ότι δεν ήταν το απόλυτο κακό, όπως παρουσιάστηκε στη συνέχεια». 

Εκτός της Χούντας όμως ο Ν. Μιχαλολιάκος, στέκεται και στο θέμα των μεταναστών και σημειώνει: «Πιστεύω ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί από τη χώρα. Ποιοι έχουν έρθει νόμιμα; Όσοι έχουν έρθει νόμιμα, να εξεταστεί η περίπτωσή τους. Όσοι είναι πρόσφυγες και θύματα μιας σφαγής στη χώρα τους, να τους δοθεί το δικαίωμα του πρόσφυγα από την Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών και από την Ελλάδα και να πάρουν ένα διαβατήριο. Σας διαβεβαιώνω ότι δε θα μείνουν στην Ελλάδα. Ποιος τους έφερε εδώ; Πήραν τις δουλειές των Ελλήνων με μισθούς πείνας φαλίρισαν τα ασφαλιστικά ταμεία».

Πάντως, μιλάει και για το αν θα επέλεγε ευρώ ή δραχμή. «Ήταν λάθος η είσοδος στο ευρώ. Εμείς, σαν κόμμα το 2002 είχαμε πάρει θέση γι’ αυτό το ζήτημα κατά της εισόδου στο ευρώ αλλά αφού μπήκαμε στο ευρώ και κατεστράφη σταδιακά η εθνική μας οικονομία, δεν είναι δυνατόν από τη μία στιγμή στην άλλη να πάμε στη δραχμή», αναφέρει. 

Και συνεχίζει: ««Αυτή τη στιγμή ευρώ. Η δραχμή θα ήταν καταστροφή. Δεν έχουμε παραγωγή και θα ήταν ένα νόμισμα χωρίς αντίκρισμα, σαν το κατοχικό. Πώς να σας το πω; Ο πληθωρισμός θα κάλπαζε, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές. Δε θα μπορούσαμε να εισάγουμε τρόφιμα. Δε θα μπορούσαμε να εισάγουμε καύσιμα. Να πάρουμε ανταλλακτικά για τα οπλικά μας συστήματα, για τις ένοπλες δυνάμεις. Κάποιοι θέλουν και προσπαθούν η αντίδραση στο μνημόνιο να μη μείνει αποτέλεσμα μιας συντεταγμένης πολιτικής αποφάσεως και επιλογής του ελληνικού λαού αλλά αποτέλεσμα μίας άτακτης χρεοκοπίας. Αυτό θα ήταν ολέθριο για τη χώρα μας».

Και ξεκαθαρίζει ότι: «Θα επιλέξω με ποιους δημοσιογράφους θα ομιλώ. Με αυτούς οι οποίοι μας έχουν καθυβρίσει, μας έχουν λασπολογήσει, μας έχουν συκοφαντήσει, δεν έχω καμία διάθεση διαλόγου».


--------------------------------------------


7 σχόλια

  1. το βιντεο, να ανεβαση καποιος το βιντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIN ALITHEIA EIPE POU I DIKTATORIA TIS AKROARISTERAS 38 XRONIA KRYVEI KAI LASPOLOGEI ME TI PROPAGANDA TON M.M.E TON SIONISTON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος διαθέτει στοιχειώδη λογική ας αναλογιστεί!!!! 1973 Δεκέμβριος: ελληνικό εξωτερικό χρέος, ΜΗΔΕΝ. Ανάπτυξη 6% ετησίως. 2012 Μάϊος: ελληνικό εξωτερικό χρέος 170% του ΑΕΠ. Ανάπτυξη: ΜΕΙΟΝ 8%. Ας "βγάλει" λοιπόν ο καθένας τα συμπεράσματά του, κατά πόσο "ωφέλησαν" την πατρίδα οι ενδεδυμένοι με προβιά "δημοκράτη" ληστοσυμμορίτες που το "παίζουν" ....πολιτικοί!!!!!!! Για τα πάντα κατηγόρησαν τον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο (αυτοί που δεν άξιζαν ούτε τα άρβυλα του να γυαλίσουν) εκτός από ένα. Για κλέφτη. Και μέτά πλακώσανε κάτι Κοσκωτάδες, κάτι Άκηδες, κάτι Ρουσόπουλοι και πολλά άλλα "φυντάνια" της .....δημοκρατίας τους. (είσαι δημοκράτης όσο συμφωνείς μαζί τους και τους κάνεις τα χατήρια αλλοιώς είσαι...."φασίστας")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΨΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ...

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ KU KLUX KLAN ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;
    (αραπηδες, σχιστοματηδες, μουσουλμανοι, ρωσοι, αλβανοι...ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ!!!!!)

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άψογος ο κ Μιχαλολιάκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτελους ρε γαμωτο επιτελους να τελειωνει το φουμαρο του πολυτεχνειου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.