Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ! ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΟΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ...

Ξεπερνούν πλέον τα όρια της θρασύτητας οι διαρρήκτες που δρουν καθημερινά ανεξέλεγκτα στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου. Ο κόσμος δεν αισθά...

Ξεπερνούν πλέον τα όρια της θρασύτητας οι διαρρήκτες που δρουν καθημερινά ανεξέλεγκτα στην ευρύτερη περιοχή του Κάμπου. Ο κόσμος δεν αισθάνεται ασφαλής ούτε στην εκκλησία να πάει αυτές τις άγιες μέρες, καθώς δεν γνωρίζουν τι θα βρουν όταν επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στην εκκλησία πήγε το βράδυ της Παρασκευής η κα. Βελούδο Κουτσουμπάρδη από τη Γαστούνη και όταν επέστρεψε στο σπίτι της... το βρήκε «άνω-κάτω», με όλα τα χρυσαφικά της λείπουν!

«Την Παρασκευή το βράδυ πήγα στην εκκλησία. Ήταν ίσως η πρώτη και μοναδική φορά που είχαμε αφήσει τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές» είπε στην εφ. «Πατρίς» η κα. Κουτσουμπάρδη και συνέχισε: «Γύρισα περίπου στις 10:15 και βρήκα το σπίτι ανοιχτό, όλα τα δωμάτια ψαγμένα και όλα τα χρυσαφικά μου έλειπαν».

Οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν αρχικά να μπουν από το παράθυρο της βεράντας αλλά δεν τα κατάφεραν. Η μπαλκονόπορτα ωστόσο «αντιστάθηκε» λιγότερο, με τους διαρρήκτες να καταφέρνουν να μπουν μέσα στο σπίτι. Μάλιστα οι διαρρήκτες για να μην γίνουν αντιληπτοί, «σκέπασαν» με ότι βρήκαν μπροστά τους τα φώτα της βεράντας, τα οποία ανάβουν με χρονοδιακόπτη στις 8:30 το βράδυ!

Η λεία των διαρρηκτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς όπως είπε η κα. Κουτσουμπάρδη στην εφ. «Πατρίς»: «Οι διαρρήκτες έψαξαν και βρήκαν τα κοσμήματά μου αλλά πήραν μόνο τα χρυσαφικά και τα πιο πολύτιμα κομμάτια. Είχα πολλούς σταυρούς, δαχτυλίδια, το χρυσό ρολόι του συζύγου μου, καδένες και πολλά κοσμήματα τα οποία ήταν οικογενειακά κειμήλια, όπως τα χρυσαφικά των αρραβώνων μας αλλά και ένα πολύ παλιό δαχτυλίδι-σφραγίδα του πεθερού μου. Τα χρυσαφικά αυτά άξιζαν πάρα πολλά χρήματα».

patrisnews.com/tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.