Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!

Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία! Πριν ακόμα και από τους Μαορί! Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερ...

Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία! Πριν ακόμα και από τους Μαορί! Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερευνητές σε βιβλίο τους που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και παραθέτουν "στοιχεία" που "αποδεικνύουν" ότι δεν ήταν οι Μαορί, αλλά Έλληνες με Ισπανούς και Αιγύπτιους που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στη Νέα Ζηλανδία!
Καθηγητής του πανεπιστημίου AUT, Πολ Μουν, απορρίπτει τον ισχυρισμό των τριών ερευνητών-συγγραφέων λέγοντας πως "δεν είναι αξιόπιστοι καθώς δεν έχουν σχέση με την ιστορία, την αρχαιολογία, την ανθρωπολογία και άλλες σχετικές επιστήμες".
Το αμφιλεγόμενο βιβλίο, με τίτλο "To the End of the Earth" (Ως την άκρη του κόσμου) με 378 σελίδες επιμελήθηκαν από κοινού οι ερευνητές Maxwell C Hill, Gary Cook και Noel Hilliam και απεικονίζονται αρχαίοι χάρτες, σχεδιασμένοι την προ Χριστού εποχή, και στους οποίους οι δημιουργοί σχεδίασαν με λεπτομέρεια την ακτογραμμή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.
Λαξευμένοι βράχοι, πέτρινα κτίρια και μνημεία, όλα αποδίδονται στους ευρωπαϊκής καταγωγής που ζούσαν στη Νέα Ζηλανδία, αιώνες πριν την άφιξη των Πολυνήσιων, λένε οι συγγραφείς του βιβλίου.
Τα τεχνουργήματα περιλαμβάνουν ένα πέτρινο γλυπτό που απεικονίζει ένα αρχαίο ελληνικό πλοίο που βρέθηκε στην Taupo, ένα πέτρινο πυλώνα με ένα ακριβή χάρτη των ακτών της Νέας Ζηλανδίας, όπου φαίνεται η Λίμνη Taupo, στο σχήμα που είχε κατά την πριν το 232μ.Χ. έκρηξη, και σκαλίσματα σε βράχους στο Raglan.

news247.gr

5 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ... ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΚΑΔΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΜΠΟΛΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ...
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΘΗΝΑ-ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΡΙΑΣ... ΞΥΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος έχει αμφιβολίες για την δράση των αρχαίων Ελλήνων στον Ειρηνικό, ας διαβάσει το βιβλίο του καθηγητή της γλωσσολογίας του πανεπιστημίου της Χαϊλδεβέργης (Μπαμπινιώτη ακούς;;;;) κ. Γιόζεφσον, "Hellenic Pacificum" εκδοθέν το 1999. Άλλωστε και τα πλείστα όσα ονόματα των νησιωτικών συμπλεγματων του Ειρηνικού ελληνικά δεν είναι;;;; Πολυνησία, Μελανησία, Ινδονησία, κλπ. Στην Χιλή (Chile-Χείλος) οι Αραουκάνοι ακόμα υπερηφανεύονται ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των Σπαρτιατών. Όποιος αμφιβάλει ας τους ρωτήσει!!!! Οι διορισμένοιι όμως "καθηγητές" των εξουσιαστών, ακόμα ψάχνουν για την μυστηριώδη (και ανύπαρκτη) φυλή των "Ινδοευρωπαίων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άιντε σιγά σιγά να ξυπνάει ο Συμπαντικός μας οργανισμός, διότι είμαστε ουράνιοι,, και οι απόγονοι των Δρακονιανών, μας θέλουν ραγιάδες,και θεοφοβούμενους.
    Οι Συμπαντικοί αδερφοί μας, σύντομα μετά το ξύπνημα μας, θα επέμβουν ,για την αποκατάσταση της ισορροπίας της ΓΑΙΑΣ μας.

    Ευελπιστώ για την δημοσίευση του παρόντος Σχολίου
    Ανδρομέδιας Ταυτότητας Ιπτάμενα Αστρόπλοια = Α.Τ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΌΣΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΦΟ, ΟΜΑΔΑ Ε ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ-ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΑΛΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΙΤΙΣΜΟ... ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΌΜΩΣ ΚΤΛ, ΕΙΝΑΙ Β Α Λ Τ Ε Σ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΤΗ...

    ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε αν πεσει διαστημοπλοιο στην αυλη μου ,και οι εξωγηινοι ειναι καλοθρεμενοι η μονη επιστημη που θα ανακατευτει θα ειναι της μαγειρικης (με περικοπες ,νοικια και δανειο...)

    ------------
    Κωλοφαρδοι οι χιλιανοι και οι πολυνησιοι .

    Φανταζεστε να ειχαν παει εκει για επικοισμο οι καραμανληδες οι παπανδρεου ,ο τσοχατζο κλπ.
    Ολα τα καλα φρουτα τελικα εμειναν εδω.....
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    (τωρα θα μου πεις :
    τετιοι μαλακες σιγα μην εφταναν εστω μεχρι τον Πορο, οχι μεχρι τον ειρηνικο)

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.