Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ...

Την πίστη της στην Ελλάδα «η οποία συχνά στο παρελθόν έχει ξεπεράσει προβλήματα, ενώ τώρα το μέλλον ανήκει στη νεότερη γενιά της», διακηρ...


Την πίστη της στην Ελλάδα «η οποία συχνά στο παρελθόν έχει ξεπεράσει προβλήματα, ενώ τώρα το μέλλον ανήκει στη νεότερη γενιά της», διακηρύττει η διεθνούς φήμης Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη, σε εκτενή συνέντευξή της (δύο σελίδες μεγάλου μεγέθους) στο φύλλο Σαββατοκύριακου-Δευτέρας της αυστριακής εφημερίδας «Βίνερ Τσάιτουνγκ» (εκδότης η Αυστριακή Δημοκρατία).

Η συνέντευξη που συνοδεύεται από πολλά βιογραφικά στοιχεία και παραπομπές στη μακρά καλλιτεχνική πορεία της, δημοσιεύεται με την ευκαιρία της επετειακής συναυλίας της Νάνας Μούσχουρη, την ερχόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου στη «Στάτχαλε», τη μεγαλύτερη αίθουσα συναυλιών στη Βιέννη, για τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου της στα γερμανικά «Ασπρα τριαντάφυλλα από την Αθήνα».

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ...

"ΣΤΟΧΟΣ'

1 σχόλιο

  1. Η κυρία που είναι στη φωτογραφία δεν είναι η Μούσχουρη. Κοιτάξτε την καλά, δεν έχει καμία σχέση. Όποια φοράει γυαλιά δεν είναι και η Μούσχουρη. Καμία σχέση και ντροπή σας να δημοσιεύετε τέτοια ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.