Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ... ΚΟΝΤΡΑ ΒΟΡΙΔΗ - ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

Αντιγράφουμε από το GreekAlert.com Φαίνεται πως ο Βορίδης είναι αποφασισμένος να σταματήσει τα προεκλογικά επικίνδυνα πυροτεχνήματα του Μι...

Αντιγράφουμε από το GreekAlert.com

Φαίνεται πως ο Βορίδης είναι αποφασισμένος να σταματήσει τα προεκλογικά επικίνδυνα πυροτεχνήματα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την λαθρομετανάστευση και την (ψευδο)λαθρο-αντιμετώπισή της.

Έτσι, με το σκεπτικό ενός πραγματικού σχεδιασμού, αλλά και με κίνηση ρουά-ματ, ο Βορίδης βγαίνει δεξιά από τον Golden Maik, ο οποίος νόμισε πως βρήκε πρόσφορο έδαφος να υποκλέψει ψήφους από τα δεξιά "οικόπεδα", ξεχνώντας πως τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του (ΠΑΣΟΚ) ήταν υπέρ της εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Από τότε μέχρι τώρα αποδείχτηκε πως είτε δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός αντιμετώπισης του τεράστιου εισερχόμενου κύματος, είτε οι αρμόδιοι πολιτικοί (του ΠΑΣΟΚ) γνώριζαν πολύ καλά τι προβλήματα θα δημιουργούσε στην Ελληνική κοινωνία η ανεξέλεγκτη είσοδος ανθρώπων αγνώστου ταυτότητας, αγνώστου προέλευσης και αγνώστων προθέσεων... Ενδέχεται όμως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να μην είχε διαβάσει ποτέ για τις συνθήκες που υπέγραψε το κόμμα του σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης προς την υπόλοιπη Ευρώπη των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται "αδιάβαστος" ο εν λόγω υπουργός...

Ο Μάκης Βορίδης, λοιπόν, βρέθηκε το πρωί στο Μενίδι στην λιτανεία της Ζωοδόχου πηγής και συναντήθηκε με δεκάδες κατοίκους της περιοχής όπου του τέθηκε το θέμα του κέντρου κράτησης στην Αμυγδαλέζα που δημιουργείται στην περιοχή ως προεκλογικό τρικ του Χρυσοχοίδη.
Οι κάτοικοι είπαν τα παραπόνα τους στον υπουργό και του έδωσαν μια πλήρη περιγραφή για το πόσο επιβαρυμένη είναι ήδη η περιοχή από χιλιάδες λαθρομεταναστες, ναρκωτικά, εγκληματικότητα κ.α.

Ο Υπουργός σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ξεκίνησε ενέργειες ώστε η Νέα Δημοκρατία να "μπλοκάρει" την δημιουργία του κέντρου και να καταστήσει σαφές πως ότι θα γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές μόνο κατόπιν σωστού σχεδιασμού και όχι σε περιοχές που ήδη είναι τόσο επιβαρυμένες.

Πώς θα απαντήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Μάκη Βορίδη; Μήπως θα αντιτείνει την άμεση πρόσληψη λαθρομεταναστών στην ΕΥΠ; Γιατί όχι; Ο προκάτοχός του (Χρ. Παπουτσής) είχε δώσει αγώνα για να κατορθώσει την πρόσληψη λαθρομεταναστών στις κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας και κατόρθωσε να γίνει αυτό δυνατό μετά την πάροδο 5 ετών απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας...

----------------------------------

1 σχόλιο

  1. Έρχονται ζέστες. Παρακαλώ τους υπεύθυνους να βάλουν καλά κλιματιστικά στα οικήματα, να φροντίσουν για την ανέγερση πανεπιστημιακού νοσοκομείου εντός του χώρου, να φροντίσουν για την ευπρεπή διατροφή των σκατοβδελυροσιχαμεροβρωμερών μεταναστών, με γαρίδες ινδικού ωκεανού, χαβιάρι μπελούγκα, αστακού κ.λ.π. Ά να μην ξεχάσουν να τους δίνουν πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών καθημερινά και την δυνατότητα επιλογής, με ποιά σύζυγο, ή κόρη περίοικου θα κοιμούνται αγκαλιά το βράδυ για να μην καταπιέζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.