Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ... ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ!!!

Για τουρκική προκλητικότητα μιλάει ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος και όχι άδικα- μετά τη νέα "βόλτα...


Για τουρκική προκλητικότητα μιλάει ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος και όχι άδικα- μετά τη νέα "βόλτα" της τουρκικής φρεγάτας από τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ο Τομεάρχης Eξωτερικής Πολιτικής  της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών,  Πάνος Παναγιωτόπουλος,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, για μια ακόμη φορά, ξεπέρασε κάθε όριο.

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων οφείλει να γνωρίζει ότι τέτοιου είδους ενέργειες στρέφονται εναντίον της διεθνούς εννόμου τάξεως και παραβιάζουν σε τέτοιο βαθμό τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, ώστε εκθέτουν βαρύτατα – και σε διεθνές επίπεδο – την πολιτική ηγεσία της Τουρκίας και αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη χώρα απομακρύνεται από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αντί να προσεγγίζει σε αυτό.

Η τουρκική προκλητικότητα προσκρούει στο εθνικό φρόνημα του λαού μας και στην αποφασιστικότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες είναι έτοιμες να υπερασπιστούν στη στεριά, στον αέρα και στη θάλασσα, την εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας».
Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια

  1. Σε μία γνωστή χώρα που δεν είναι η Ελλάδα, κοστουμαρισμένα και γραβατοφορεμένα φλωράκια και παστάκια συνεταιρισμένα με κακό κρασοβάρελο και διαφόρων ειδών απατεώνες θα συντρίψουν πρώτα τον ένα κακό γείτονα που θέλει γνωστό πέλαγος και μετά τους υπόλοιπους κακούς γείτονες που κάθε χρόνο καταστρέφουν με ελεγχόμενες πλημμύρες χιλιάδες υπηκόους, που κλέβουν ονόματα δοξασμένα σε πεδία μαχών και άλλους που θέλουν τα σύνορα τους να φτάνουν νοτίως ως την ανταρκτική ενώ την ίδια στιγμή έχουν μπάσει τον μισό πληθυσμό τους στην γνωστή χώρα και την έχουν ρημάξει, μετά από πρόσκληση γνωστού σήμερα υπερπατριώτη ηγέτη γνωστού κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΡΩ ΠΑΠΙΕΣ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΨΕΛΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ/??ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ/?? ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.