Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΟΙ ΝΤΑΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ! ΤΟ "ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Με αποδοκιμασίες, νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στη Δάφνη. Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σ...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Με αποδοκιμασίες, νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στη Δάφνη. Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σήμερα στο γήπεδο της Δάφνης στην Αττική. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού. Οι αποδοκιμασίες ήταν πραγματικά πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου. Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος. Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν διέκοψε και παρά τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις συνεχίζει να τραγουδάει αυτήν την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ. Να δείτε που όλοι αυτοί οι... δημοκρατικοί τύποι -πάντα παιδιά του λαού- μέχρι και συναυλίες με την παρουσία της αστυνομίας θα δίνουν!


------------------------------
  

6 σχόλια

  1. ρε νταλαρα τι θες και εκτιθεσαι;εισαι και πεισματαρης.αφου εσυ και η κυρα σου δεν θελετε την εθνικη κυριαρχια,αντε να τραγουδας στη τουρκια.εκει που δεχονται οτι το ΑΙΓΑΙΟ[ελληνικη λεξη απο τον ΑΙΓΑΙΑ],ανηκει στα ψαρια του.καλη μπαζα εκανες απο εμας εως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ...ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ INDYMEDIA ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε Ελληνες για να καταλαβετε επιτελους τι πουτανα ειναι ο κλαψομουνης .
    Οσο ειναι μουσικος ο Μικυ (μαους) αλλο τοσο ειναι τραγουδιστης ο ...το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια !
    Για να δουν μερικοι μερικοι τι μαλακες ειχαμε στο κεφαλι μας τοσα χρονια .

    Για τον Μικυ , το λεω , διοτι καποτε ειχα γνωριση καποιον συνθετη Αγγλο , που βαπτιστηκε Ορθοδοξος και γραφει ΜΟΝΟ Βυζαντινη μουσικη και τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του , για τον μυστικο αρχηγο του ΚΚΕ .
    Αν βλεπατε την εκφραση στο προσωπο του , θα καταλαβαινατε .
    Το συστημα τους εκανε σπουδαιους γιατι απλα το υπηρετουν .
    Παντα ειχαμε και εχουμε διανοιες , αλλα δεν τους λιβανιζουν οι διαολοι , οποτε δεν τους ξερει και ο "κυριαρχος" λαος .
    Δεστε ακομη και την αλλη την γελοιογραφια την Μερκουρη .Ενα ΤΙΠΟΤΑ και ομως.....μερικοι ακομη την μνημονευουν σαν μεγαλη .
    Ας ειναι καλα εκει που ειναι ο Πατριωτης Καψαλης , που μας ανοιξε τα ματια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρετησεν την αριστερα και η ιδια η αριστερα τον κραζει τωρα. Αυτη ειναι η αριστερα. Οταν σε στυψει σαν λεμονι μετα σε πεταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ15 Μαρτίου 2012 στις 11:42 π.μ.

    ΚΥΡΑ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η...ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ!!!
    ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ",ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ.ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
    "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΤΗΝ...ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.