Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Ο Δήμος Σπάρτης όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος για να αναθέσει το μάζεμα των νεραντζιών από τα πεζοδρόμια τ...

Ο Δήμος Σπάρτης όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος για να αναθέσει το μάζεμα των νεραντζιών από τα πεζοδρόμια της Σπάρτης.

Σύμφωνα με το Apela.gr εργολάβος ζήτησε από το Δήμο Σπάρτης, να του διαθέσει ένα φορτηγό, για να φορτώσει και να μεταφέρει τα νεράντζια. Στην ουσία δηλαδή, ο εργολάβος μόνο το μάζεμα θα έκανε.

Κάποια στιγμή το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από την Αγροτική τράπεζα, εμφανίστηκε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας. Οι πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος ανέφεραν πως κάποιος ή κάποιοι ενημέρωσαν την αστυνομία είτε γιατί είχαν πληροφορίες ότι οι μετανάστες ήταν παράνομοι, είτε για να μεταβούν σε έλεγχο.

Πράγματι, η αστυνομικοί έκαναν έλεγχο περίπου στις 3 το μεσημέρι και βρήκαν αρκετούς μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές, όλων των εργατών που βρισκόντουσαν στην ευρύτερη περιοχή της ΑΤΕ. Επίσης οι αστυνομικοί οδήγησαν και τον οδηγό του φορτηγού του Δήμου Σπάρτης, στο αστυνομικό τμήμα της Λακωνικής Πρωτεύουσας.

Μετά την αστυνομική επιχείρηση, έμεινε πίσω μια πόλη γεμάτη νεράντζια και τελάρα στα πεζοδρόμια.

Τέλος, όταν στο Δήμο Σπάρτης αντιλήφθησαν τι έχει γίνει, αμέσως ξεκίνησε το plan Β, δηλαδή να βρεθεί τρόπος να μαζευτούν τα νεράντζια και τα τελάρα από τους δρόμους της πόλης, πριν γίνει ατύχημα και έχουμε παρατράγουδα. Έτσι ο Αντιδήμαρχος Στράτης Βέργαδος, ανέφερει ότι οργανώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί συνεργείο του Δήμου, για να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια. zougla.gr
------------------------------
  

2 σχόλια

  1. Γιατί ; δέν μποροῦσε ὁ δήμαρχος νά μαζέψῃ ἐθελοντές, νά ἀξιοποιήσῃ τά νεράντζια καί μέ τά χρήματα πού θά μάζευαν ἀπό τήν διάθεσή τους νά κάνῃ κάτι γιά τόν δῆμο ; Δέν θά ἔβρισκε σύμφωνους τούς πολίτες μία τέτοια λῦσι ;
    Τόσοι ἄνεργοι ὑπάρχουν, τόσοι ἄνθρωποι πού δέν μποροῦν νά πληρώσουν ἐνοίκιο ἤ λογαριασμό τῆς ΔΕΗ !!!
    Δύσκολο ἦταν νά τό σκεφθῇ ;

    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΡΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΩΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΙΣΤΥΧΙΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.