Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...

Σε κάθε περίπτωση, «η τουρκική φρεγάτα σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε στο σβέρκο της, το χνώτο των ελληνικών αεροπλάνων και φρεγατών» καθώς σ...

Σε κάθε περίπτωση, «η τουρκική φρεγάτα σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε στο σβέρκο της, το χνώτο των ελληνικών αεροπλάνων και φρεγατών» καθώς στο Αιγαίο, «δεν κουνιέται κουνούπι χωρίς να ενεργοποιείται το σύστημα αποτροπής» και «η αντίδραση υπήρξε άμεση. Η εποχή των κανονιοφόρων, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί» δήλωσε. Ενημερώνοντας την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του, και αναφορικά με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε πως ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μονάχα αποτρεπτικός, αλλά και ενισχυτικός της ειρήνης και της ασφάλειας.

ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια

  1. Ωπα μεγάλε! Σου 'φυγε ένας πόντος απ' το καλτσόν σου!!! Πρόσεχε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ¨ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ¨ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΕΙΤΑΕΙ 500.000ε ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!.ΡΕ...ΚΑΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΙ ΣΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ¨ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ¨ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΕΙΤΑΕΙ 500.000ε ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!.ΡΕ...ΚΑΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΕΙ ΣΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.