Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ... ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗ - ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη, και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, Δ. Στρατούλη, για...

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη, και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, Δ. Στρατούλη, για τις παρελάσεις σημειώθηκε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Καλείτε τους πολίτες να κάνουν διαδηλώσεις στις παρελάσεις;» ρώτησε ο κ. Μιχελάκης τον συνομιλητή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Σε καλέσματα κοινωνικά και συλλογικά καλούμε τον κόσμο μας να συμμετάσχει» απάντησε ο κ. Στρατούλης και παρατήρησε ότι «ο κόσμος θα κατέβει να διαδηλώσει έτσι κι αλλιώς. Εμείς, όπου διαδηλώνει κόσμος, είμαστε εκεί». Ωστόσο, το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τόνισε ότι «οι μούντζες και οι προπηλακισμοί δεν είναι σωστοί».

«Καλά κάνει και διαδηλώνει ο κόσμος, γιατί αυτή τη στιγμή υφίσταται μια μεγάλη αδικία» απάντησε ο κ. Μιχελάκης και επέμεινε στο ερώτημά του αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλύπτει πολιτικά αυτούς που αμαυρώνουν τις εκδηλώσεις. «Γιατί δεν λέτε ευθέως ‘’εμείς διαφωνούμε με τις παρελάσεις, δεν τις θέλουμε, δεν τις πιστεύουμε’’;» συνέχισε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και εγκάλεσε το στέλεχος του Συνασπισμού ότι «άνθρωποι από τον χώρο σας έφτασαν στο σημείο να λένε ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ατύχημα...».

«Τον κόσμο δεν τον κατεβάζουμε εμείς. Εσείς με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον κατεβάζετε με τις πολιτικές που ακολουθείτε» ανταπάντησε ο κ. Στρατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.