Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ "ΚΟΜΑΝΤΟ" ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

Το είπε και το έκανε η αστυνομία. Τόσο στη μαθητική παρέλαση όσο και στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση θα υπάρχουν αστυνομικοί - "κομ...

Το είπε και το έκανε η αστυνομία. Τόσο στη μαθητική παρέλαση όσο και στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση θα υπάρχουν αστυνομικοί - "κομάντο" στις γύρω ταράτσες όσο και στην ίδια την Βουλή. Οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν στην Βουλή Μάλιστα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές είναι κάτι το συνηθισμένο και η παρουσία τους στα κτίρια είναι αναγκαία σε περίπτωση κάποιου τρομοκρατικού χτυπήματος. "Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες εκεί. Είναι για εκείνους που θέλουν να επιφέρουν, ενδεχομένως, μιλάμε για την τρομοκρατία, μιλάμε για απειλές από τη διεθνή τρομοκρατία", σημείωσε ο κ. Λ. Οικονόμου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

newsbomb.gr

3 σχόλια

  1. "Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες εκεί. Είναι για εκείνους που θέλουν να επιφέρουν, ενδεχομένως, μιλάμε για την τρομοκρατία, μιλάμε για απειλές από τη διεθνή τρομοκρατία"...

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΕΣ 2 ΜΕΤΡΑ και βαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα κανουν οι ελευθεροι σκοπευτες, θα πυροβολησουν στυλ Λουκι Λουκ, διερχομενα νερατζια ας πουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορισμοί σε γνωστή χώρα που φυσικά δεν είναι η Ελλάδα: Τρομοκράτης, είναι αυτός που θέλει να έχει φαγητό στο σπίτι του για αυτόν και την οικογένεια του, που δεν δέχεται μείωση 60% στον μισθό ή την σύνταξη του, που ενώ πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, που δεν δέχεται τα φρικτά μέτρα και τις γροθιές που τρώει κάθε μέρα από μη εκλεγμένους ή εκλεγμένους που του υποσχέθηκαν άλλα και άλλα κάναν.
    Δημοκρατία είναι να πεθάνουν όλοι οι υπήκοοι της χώρας αρκεί να παίρνει 4 συντάξεις γνωστός παγκοσμίως βρυκόλακας, να κυκλοφορούν και να αλωνίζουν ελεύθερα πολιτικά κλεφτρόνια και δημοσιογράφοι που σε ξένα μμε θα τους απαγόρευαν ακόμη και την είσοδο στα κτίρια τους, να φυλάγουν 10000 αστυνομικοί τους δοσίλογους, να έχουν βουτήξει οι τραπεζίτες σε 2 χρόνια το ένα τρίτο του συνολικού δημόσιου χρέους μιας χώρας και τα υπόλοιπα δύο τρίτα μεγαλοεκδοτοεργολάβοι και πολιτικοί, κάποιοι με δύο εκλογές από μπαλάκες ψηφοφόρους να παίρνουν σύνταξη χιλιάδων ευρώ ενώ οι υπήκοοι με 40 χρόνια εργασίας να είναι αμφίβολο αν θα πάρουν σύνταξη έστω και 300 ευρώ τον μήνα, οι υπήκοοι να είναι ευτυχείς με μισθό 200 ευρώ τον μήνα.
    Επομένως:
    Ζήτω η δημοκρατία.
    Θάνατος στους τρομοκράτες.
    Ο Θεός να έχει καλά τα πολιτικά παχύδερμα και τους γόνους τους, έστω και αν προέρχονται από ξένο σπέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.