Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΝΤΑΙ... Ο κύριος Μιχάκης το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε ...


ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΝΤΑΙ...

Ο κύριος Μιχάκης το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Παρ'όλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.


''Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ'όλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν ''Να προσαχθεί''. Τους ρώτησα γιατί αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ'όλη τη διαδικασία, προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή'', λέει ο κύριος Μιχάκης στο metrogreece.gr.

 Ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και στην Ακρόπολη, όταν πήγε να ξεναγήσει κάποιους φίλους και συνεργάτες από το εξωτερικό. ''Θέλαμε να βγάλουμε αναμνηστική φωτογραφία και βγάλαμε μια ελληνική σημαία. Μόλις την είδαν οι φύλακες, φώναξαν επιτακτικά ''Απαγορεύεται η ελληνική σημαία. Πέρασε αρκετή ώρα, χρειάστηκε να λογομαχήσω μαζί τους και να τους πω πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα, για να μας αφήσουν να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία με την ελληνική σημαία''.
Αφού απαγορεύεται η ελληνική σημαία, μήπως απαγορεύεται και να είμαστε Έλληνες;

20 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxx APAGOREBETE H ELLHNIKH SHMAIA STIN AKROPOLI ?
    A RE FTWXO KAI HLI8IO TRELOKOMEIO (HELLAS)
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειτε το θελουν μερικοι ειτε οχι ειμαστε και θα ειμαστε για παντα ελληνες .προδοτες η ωρα σας κοντευει και τοτε να δουμε που θα πατε να κρυφτιτε.ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πανό του ΚΚΕ δεν απαγορεύονται στην ακρόπολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Μιχάκη σου το είπα, την αμερικάνική σημαία να παίρνεις μαζί σου για να σου ανοίξουν τις πότες και μετά λες ότι θέλεις όταν είσαι μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o kairos ftanei ola tha ksekatharisoun!na fovaste tous ellhnes koufales prodotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι αμφιβάλουν ακόμη, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι, είμαστε υπό κατοχή και υπό χούντα, και, από εδώ και στο εξής, μόνο με αντίσταση πολεμάμε τους κατακτητές. Οργανωνόμαστε, ενημερωνόμαστε και αντιστεκόμαστε. Είναι άλλης μορφής πόλεμος, μην αναρωτιόμαστε και μην περιμένουμε να δούμε τανκς και όπλα στους δρόμους.
    Όλοι, το Ιερό Σύμβολό μας στα μπαλκόνια μας και οπουδήποτε αλλού νομίζουμε.
    Ψηλά το κεφάλι!
    Ζήτω η Ελλάδα μας! Ζήτω οι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά στην Ελλάδα του 2012 μόνο Έλληνας δεν μπορείς να είσαι και βέβαια αν μιλάς για Ελλάδα με λόγια ή με πράξεις γίνεσαι κόκκινο πανί για όλους αυτούς τους προδότες που μόνο στα χαρτιά μπορούν να λέγονται έλληνες. Η ώρα όμως πλησιάζει και θα καθαρίσει η Ελλάδα από όλα αυτά τα ζιζάνια. Ένα να έχουν στο μυαλό τους, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ...

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ...ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to ιδιο ακριβως μου ειχε συμβει κ στους δελφους οταν με τους φιλους μου θελησαμε να βγουμε φωτο με μια ελληνικη σημαια!!!!ενας πασοκτζης βλαχος μας απειλουσε οτι θα μας φερει την αστυνομια βεβαια τον γραψαμε στα α@@@@@@ια μας κ ας μας ζηταγε ΤΟ ΦΙΛΜ αχχχαχαχαχαχααχα(ηταν ψηφιακη η φωτογραφικη ετσι)............μου,....α στυλοβατες των προδωτων τσεκουρι κ φωτιΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ.... ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ;;; Η ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρισκόμουν μαζί με τον κ. Μιχάκη στην Ακρόπολη, όταν δεν μας άφησαν να έχουμε μαζί μας την ελληνική σημαία. Και ύστερα από έντονη λογομαχία με τον φρουρό, του είπα:
    "ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ"! - Ας γίνει το σύνθημά μας, σε όλα τα παράλογα ανθελληνικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΩ! ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΦΙΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝ ΑΠΟΣΤΑΡΤΕΙΑ, ΣΤΟ Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ``ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ`` ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗς ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ο ``ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΑΣ``ΑΦΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟς ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΙΣΩ..........ΚΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ``ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ`` ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΣΑΒΒΑ ΕΙΜΑΙ COMMANDO ΤΗΣ ΚΕΕΔ KI AYTO ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΛΑΣ!!!!! ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΛΛΑΣ!!!!!....ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!! ΠΟΛΛΕΣ!!! ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟ ΓΟΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.