Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ... ΜΗΤΡΟΠΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" !!!

Την πρώτη στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νε...


Την πρώτη στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού.

Στον κατάμεστο μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό, ο Σεβασμιώτατος αφού έψαλλε τους Χαιρετισμούς, απευθυνόμενος στο ποίμνιό του, αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας και στην οποία πρέπει να καταφεύγουμε όχι μόνο όταν μας καλεί μια δύσκολη στιγμή αλλά να επικαλούμαστε το όνομά Της κάθε μέρα.

Αφού είναι αυτή που πρεσβεύει στο Θρόνο του Υιού και Θεού Της για την δική μας σωτηρία, για τα δικά μας προβλήματα και για τις δικές μας δυσκολίες. Και ειδικά σήμερα που η Χώρα μας έχει περιέλθει στην κατάσταση που ζούμε όλοι μας.

"Δεν είδα όμως κάποιον πολιτικό ηγέτη, να παρακαλεί την Παναγία μας και λέει στο λαό μας ότι η μόνη ελπίδα μας είναι ο Χριστός. Γιατί πιστέψτε με, μόνον ο Χριστός είναι η ελπίδα και η σωτηρία μας", συνέχισε στεντόρεια τη φωνή ο Μητροπολίτης της Καστοριάς.

Και αφού δεν το κάνουν αυτοί ας προσευχηθούμε εμείς και ας πούμε στην μητέρα του Θεού μας, "Παναγία μου, σώσε την Πατρίδα μας. Παναγία μου, σώσε το γένος μας", κατέληξε με τον φλογερό του λόγο ο ακρίτας Επίσκοπος της Μακεδονίας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Σεραφείμ, στην περιοδεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής σε όλη την Επαρχία του, μεταφέρει μαζί του και δίδει την ευκαιρία στον λαό του Θεού να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο λείψανο της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκησάσης, όπως έγινε και στην πόλη του Άργους Ορεστικού. ROMFEA.GR


------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.