Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!

Ο τρόμος που δοκίμασε ένας 71χρονος μοναχικός άνδρας όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα είχαν τρυπώσει δυο κακ...

Ο τρόμος που δοκίμασε ένας 71χρονος μοναχικός άνδρας όταν ξύπνησε και διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα είχαν τρυπώσει δυο κακοποιοί, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτόν που ένιωσε όταν έκανε το… λάθος να φωνάξει ζητώντας βοήθεια! Οι αδίστακτοι εισβολείς τον χτύπησαν αλύπητα για να του κλείσουν το στόμα!
Ο άτυχος ηλικιωμένος σηκώθηκε από το κρεβάτι του όταν άκουσε ένα θόρυβο από την εξώπορτα. Μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δυο κουκουλοφόρους, έβαλε τις φωνές. Ωστόσο, οι δράστες αντέδρασαν αστραπιαία πέφτοντας πάνω του και αρχίζοντας να τον χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα με πρωτοφανή αγριότητα!
 Όταν το θύμα τους ακινητοποιήθηκε αιμόφυρτο στο δάπεδο, οι κακοποιοί ερεύνησαν με την ησυχία τους το σπίτι. Βρήκαν τα χρήματα από τη σύνταξη που ο 71χρονος είχε μόλις κάνει ανάληψη από την τράπεζα και εξαφανίστηκαν. Το θύμα κάλεσε τους γείτονες μόλις συνήλθε και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.