Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ... ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα φοβικά, και όχι μόνο, σύνδρομα της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμου προς κάθε τι που αντιπροσωπεύει τις ταυτόσημες έννοιες Έλληνες -Ήρωες...

Τα φοβικά, και όχι μόνο, σύνδρομα της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμου προς κάθε τι που αντιπροσωπεύει τις ταυτόσημες έννοιες Έλληνες -Ήρωες, εκδηλώθηκαν και σήμερα 24η Μαρτίου 2012 κατά την εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στην πλατεία Συντάγματος. Τά όργανα της Αστυνομίας, κατ' εντολήν του πολιτικού τους προϊσταμένου και Υπουργού ΠΡΟ. ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΙΘΑΡΗ, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974, να προσέλθει στον χώρο του Μνημείου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος του Συλλόγου. Ματαίως ο ήρωας του πολέμου της Κύπρου προσπάθησε να εξηγήσει στους Διοικητές της φρουράς (αλήθεια τι φρουρούν αυτοί και από ποιόν;) ότι ο Σύλλογος των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974 έχει προσκληθεί επισήμως από την Περιφέρεια Αττικής να παραστεί στην εκδήλωση και ότι το όνομά του περιλαμβάνεται μεταξύ των εκπροσώπων των Συλλόγων. Οι υπάλληλοι του Χρυσοχοΐδη, Διοικητές των Αστυνομικών δυνάμεων ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ, ήταν ανένδοτοι, με αποτέλεσμα όταν αναγγέλθηκε το όνομα του κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΙΘΑΡΗ γιά να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974, ΟΥΔΕΙΣ προσήλθε.

 Νίκος Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974.

3 σχόλια

  1. Νίκο ,μην "μασάς". Οι άκαπνοι ρεζίλιδες δεν έχουν άλλο χρόνο. Σε λίγο καιρό θα αποτελούν ιστορία και θα πάρουν την θέση που τους αξίζει. Δίπλα στον Εφιάλτη, τον Πήλιο Γούση και τον Τσολάκογλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΣΧΟΣ..
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε γνωστή χώρα που δεν είναι η Ελλάδα, χάρις σε κάποιους γενναίους που πολέμησαν σε μαρτυρικό νησί ή σε πολλά άλλα πεδία μαχών τριών ηπείρων, κυβερνάν σήμερα συμμορίες εγκληματιών και απατεώνων, χάρις στην ανοχή και την βλακεία διεφθαρμένων, ναι διεφθαρμένων και ηλιθίων σιχαμερόψυχων ψηφοφόρων.
    Ζήτω οι γνωστοί οργανισμοί δντεεοηεκλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.