Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΤΥΛΟΥΖΗΣ... ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ!

Ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του βρίσκεται ακόμη ο ύποπτος για τις δολοφονίες επτά ανθρώπων στην Τουλούζη και το Μοντομπάν. Ο Μοχάμεντ Μέ...

Ταμπουρωμένος στο διαμέρισμά του βρίσκεται ακόμη ο ύποπτος για τις δολοφονίες επτά ανθρώπων στην Τουλούζη και το Μοντομπάν.

Ο Μοχάμεντ Μέραχ άφησε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να παραδοθεί στις αρχές απόψε το βράδυ, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση είπε ότι ο 23χρονος δράστης ανέλαβε την ευθύνη για τρεις επιθέσεις, στις οποίες υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος.

Στις επαφές που έχει με τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί δεν εκφράζει καμία μεταμέλεια «παρά μόνο επειδή δεν κατάφερε να σκοτώσει περισσότερα άτομα και καυχιέται ότι "γονάτισε τη Γαλλία"», πρόσθεσε ο Μολέν.

Η Raid (ειδική μονάδα της αστυνομίας) έκανε πολλές απόπειρες να μπει στο διαμέρισμα όπου κρύβεται ο Μέραχ αλλά κάθε φορά ακούγονταν από μέσα πυροβολισμοί.

Ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε ότι ο ύποπτος σχεδίαζε άλλη μια επίθεση σήμερα. Σκόπευε να σκοτώσει άλλον ένα στρατιώτη αλλά και δύο αστυνομικούς, επίσης στην Τουλούζη.

«Δεν έχει καμία επιθυμία να γίνει μάρτυρας. Προτιμά να μείνει ζωντανός» πρόσθεσε ο Μολέν, σημειώνοντας ότι ο 23χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εκπαιδεύτηκε από την Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν.

Νωρίτερα ο Μέραχ είχε πει ότι σκόπευε να παραδοθεί το απόγευμα, κάτι όμως που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

1 σχόλιο

  1. Καλα να παθουν οι Γαλλοι που "γαλλοποιησαν" ολη την αραπια απο αλγερι και σενεγαλη μεχρι γουιανα . Ας τους στειλουν ολους τους "Γαλλους" στις χωρες καταγωγης τους και ας μεινουν οι απογονοι των αρχαιων Γαλατων στο κομματι μετα τη διασπαση του κρατους του Καρλομαγνου που τους ανηκει οπως ακριβως εξελιχθηκε κατα τη διαρκεια της Ευρωπαικης ιστοριας οπως ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να κανουν και οι υπολοιποι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΛΑΟΙ.
    (εκτος απο μας που ειμαστε ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΜΙΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ-γιαυτο και τους γυρνανε τα αντερα αναποδα και προσπαθουν με ΚΑΘΕ τροπο να μας κανουν πολυπολιτισμικη σουπα -και που στο τελος(χρυση αυγη στη βουλη) θα τους τη ριξουμε στα μουτρα....)

    Τι θα γινουν οι αραπαδες επικοι ??? μα θα συνεχισουν να προαγουν την ευγενη κουλτουρα τους να σκοτωνουν δηλαδη παιδια ,αοπλους και αθωους στις χωρες τους .
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΟΜΩΣ ...
    (και ελπιζω και τους δικους μας πολυπολιτισμικους λαθρολαγους που θα βρισκονται εκει να τους οργανωσουν )

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.