Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ... ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΙ!

Οι στασιαστές στρατιωτικοί του Μάλι ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι έβαλαν «τέλος στο ανίκανο καθεστώς» στο Μπαμάκο και ότι κατέλυσαν «όλου...

Οι στασιαστές στρατιωτικοί του Μάλι ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί ότι έβαλαν «τέλος στο ανίκανο καθεστώς» στο Μπαμάκο και ότι κατέλυσαν «όλους τους θεσμούς» και ανέστειλαν «την ισχύ του συντάγματος», σε ομιλία τους στο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο ελέγχουν από χθες.

Οι πραξικοπηματίες κήρυξαν κατάπαυση του πυρός από σήμερα, ανακοίνωσε από την τηλεόραση ο αρχηγός τους, ο λοχαγός Αμαντού Σανόγκο, πρόεδρος της χούντας που πήρε την εξουσία εξ ονόματος μιας Εθνικής Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και του Κράτους (CNRDRE).

Ο εκπρόσωπος των πραξικοπηματιών, ο υπολοχαγός Αμαντού Κοναρέ, δήλωσε μιλώντας επίσης από την τηλεόραση πως ανέλαβαν δράση μπροστά «στην ανικανότητα» του καθεστώτος του προέδρου Αμαντού Τουμάνι Τουρέ «να διαχειριστεί την κρίση στο βορρά της χώρας μας», όπου έχουν εξεγερθεί οι Τουαρέγκ και δραστηριοποιούνται ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις.

--------------------------

4 σχόλια

  1. Μην παρασυρεσαι στοχε γιατι μιας και το Μαλι ΔΕΝ ειναι ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ αλλα μια τυχαια περιοχη στο χαρτη των Ευρωπαιων αποικων του 18ου-19ου αιωνα , η περιοχη αυτη περιεχει διαφορετικες φυλες και θρησκευματα , βασικα γινεται της εθνικης και θρησκευτικης κακομοιρας ...

    Αν προσθεσουμε οτι απο ιστορικη υποδομη ΔΥΣΚΟΛΑ τους ξεχωριζες πριν λιγα χρονια απο τις μαιμουδες στις μπανανιες ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΙΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ το 67 ή με εθνικη ταυτοτητα και αφωσιωση οπως οι νεοι (οποτε ελθουν...)

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, γιατι στην Ελλάδα δέν γίνεται της εθνικοθρησκευτικής κακομοίρας!

    Εγώ πάντως όπου και να γυρίσω βλέπω ένα συνονθύλευμα λαών, θρησκειών, ιδεολογιών, τρόπων σκέψης...Η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική πλέον. πάρ'τε το χαμπάρι και συνηθίστε το.

    Το κρατος-έθνος με την παραδοσιακή σημασία ψόφησε, το κουφάρι του βρωμάει εδώ και καιρό.και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστὀς 10.27 ὀλα τα κρἀτη της Αφρικἠς εἰναι τεχνητἀ κατασκευἀσματα των Ευρωπαἰων, οι ἀγριες φυλἐς δεν προσδιορἰζονται σε ἐθνη, διὀτι δεν ἐχουν ιστορικὀ παρελθὀν(γραπτἠ παρἀδοση). Στα ὀρια του Μἀλι ἐχει επαναστατἠσει η νομαδικἠ φυλἠ των Τουαρἐγκ,οι οποἰοι διαβιοὐν σε πἐντε διαφορετικἀ κρἀτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εθνος κρατος αγαπητε φιλε 11:46 ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ !!!
    Το παλευουν να ψοφησει λυτοι και δεμενοι ΟΜΩΣ :
    οι εγκαθετοι αραπαδες που μας κουβαλησαν ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ - δεν θυμαμαι να εγινε ποτε δημοψηφισμα αν τους θελουμε ή οχι- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ οπως ΔΕΝ εγινε ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(γκετο) ουτε πουθενα.
    Οι ελαχιστοι γραφικοι που δυστυχως ελεγχουν τα μιντια περνανε αυτο το μυνημα που λες και εσυ.
    Ο απολυτα καθαρος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (οπως ειχαν φροντισει οι ΗΡΩΕΣ προγονοι) περιμενει (μην μπορωντας αλλιως) σιωπηλος στη γωνια ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΡΓΗ .
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ....

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.