Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΣ! ΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;;;

Ο Νανταρκχανί, μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός σε ηλικία 19 ετών και στη συνέχεια έγινε ιερέας σε μια μικρή κοινότητα της Ευαγγελικής Εκκλ...

Ο Νανταρκχανί, μουσουλμάνος που έγινε χριστιανός σε ηλικία 19 ετών και στη συνέχεια έγινε ιερέας σε μια μικρή κοινότητα της Ευαγγελικής Εκκλησίας που ονομάστηκε "Εκκλησία του Ιράν", συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2009 και καταδικάστηκε σε θάνατο το Σεπτέμβριο του 2010 για αποστασία βάσει της σαρία (ισλαμικός νόμος) που ισχύει στο Ιράν.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο του Ιράν ακύρωσε την καταδίκη αυτή τον Ιούλιο του 2011 και η υπόθεση παραπέμφθηκε εκ νέου στο δικαστήριο της Ραστ, επαρχιακής πρωτεύουσας της Γκιλάν, από όπου κατάγεται ο ιερωμένος, με το αίτημα ο κατηγορούμενος να δείξει "μεταμέλεια".

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο αντικυβερνήτης της Γκιλάν που είναι αρμόδιος για θέματα ασφάλειας δήλωσε ότι δεν υφίσταται πλέον ο κίνδυνος εκτέλεσης του Νανταρκχανί, ο οποίος είναι σήμερα 34 ετών, με την κατηγορία της αποστασίας. Ωστόσο ο αντικυβερνήτης αναφέρθηκε σε "αδικήματα σε σχέση με την ασφάλεια", τα οποία φέρεται ότι διέπραξε ο ιερωμένος, ο οποίος χαρακτηρίζεται "προδότης" και "σιωνιστής".

----------------------------


1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ...ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.