Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ... "ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ..." ΛΕΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ!

ΣΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ" Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝ...

ΣΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ" Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΝΤΙ.... ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΨΕΥΤΗ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις συναυλίες δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας, μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε στο Ίλιον, το βράδυ της Δευτέρας.

Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο τραγουδιστής δηλώνει πως πρωταγωνιστές των επεισοδίων σε βάρος του ήταν ακροδεξιοί και ακροαριστεροί: «Στη Νίκαια ήταν 6 άτομα, στην επόμενη συναυλία 9, και στο Ίλιον πολύ περισσότεροι. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Δεν εκφράζουν μία θέση. Οι μεν χρυσαυγίτες φωνάζουν "φύγε ρε κουμμούνι, οι δε φωνάζουν "φασίστα". Ο υπόλοιπος κόσμος όμως είναι ο κανονικός κόσμος που πάει να δει μια συναυλία».

Ο Γιώργος Νταλάρας θυμάται ότι αντίστοιχες καταστάσεις είχε ζήσει και την περίοδο της χούντας: «Στην επταετία παίζαμε σε ένα κέντρο στην Παραλιακή και ήρθε η Αστυνομία να μας συλλάβει. Η ορχήστρα έφυγε και μείναμε ο Νικολόπουλος, ο Λαυράνος κι εγώ». Ο διάσημος τραγουδιστής τονίζει ότι δεν φοβάται και ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες. Σημειώνει μάλιστα ότι οι συναυλίες ήταν «πράξη αλληλεγγύης» που δεν είχαν την υποστήριξη κανενός πολιτικού κόμματος.

5 σχόλια

  1. Ναι ναι!!!! Υπέφερε ο "φουκαρας" επί "χούντας" όταν τραγούδαγε το "Νατανε το 21", τα 'κονομούσε τρελλά και τον μάθαινε ο κόσμος. Μετά "υπέφερε" πιό πολύ ο "καϋμενούλης" όταν τραγούδαγε υπό την αιγίδα της Μαρινέλας στο "Στόρκ" στο Σύνταγμα και δεν μπορούσαν να τον "βρουν" οι υπηρεσίες ασφαλείας!!!!!! Μετά έγινε και αυτός "αντιστασιακός" Ε ρε βρεμένη σανίδα με στραβές σκουριασμένες προκίτσες που χρειάζεται!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνοτουρκική φιλιά παιδιά, αφήστε το γιουσουφάκη ύσηχο χααχα.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xm Malista Ekane "ANTISTASH" EPI "XOUNTAS" O GIWRGOS NTALARAS TRAGOUDWNTAS TA PATRIWTIKA TRAGOUDIA OPWS .....MOU KSANAERXWNTE ENA_ENA XRONIA DOKSASMENAAAAAA,NA EITANE TO EIKOSIENAAA NA ER8EI MIA BRADYAAAAAAAAA,NA PERNAW KABALARIS ME MIA TOURKOPOULA AGGALIA,KAI ME TON KOLOKOTRWNH NA ...........
    DEN MAS XEZEIS RE PSEUTARE ARISTERE EKATOMYRIOUXE ME TIS "DEKSIES" TZEPES,DEN MAS XEZEIS RE NTALARA LEW EGW....
    G AMelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄Οποιος αποδοκιμάζει τον Νταλάρα είναι "φασίστας". Το άδικο το έχει ζήσει μέσα από την κούνια του ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ και το ξέρει καλά. ΄Ολα τα χρόνια που τον θυμάμαι εγώ, δίνει συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και δε πληρώνεται.(τώρα πως έχει εκατομμύρια στο εξωτερικό και εσωτερικό δε γνωρίζω). Πάντως πέρα απ΄τη πλάκα αυτό που έγινε στα Λιόσια δεν έγινε τυχαία. ΄Ετρωγε γιαούρτια και καθότανε προς δημιούργια εντυπώσεων. Υλοποιεί ένα σχέδιο κατά των αντιδράσεων, ούτως ώστε μπροστά στο "τσουνάμι" που έρχεται να ονομάζεται φασίστας όποιος αντιδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO EGEO ANIKI STA PSARIA TOY , H ELLADA EINE OTRAPEZIKOSMOY LOGARIASMOS. TA XEXASATE. E TA XEXASATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.