Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 16 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός αγνώστου διακινητή, ο οποίος αναζητείται διότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (6-3-2012) σε παρέβρια περ...

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός αγνώστου διακινητή, ο οποίος αναζητείται διότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (6-3-2012) σε παρέβρια περιοχή του Τυχερού Έβρου, προώθησε στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού. Επτά από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αλγερίας, τρεις υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού, δύο υπήκοοι Σενεγάλης, δύο υπήκοοι Τόνγκο και δύο υπηκοότητας Μαρόκου και Γουϊνέας.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής περιπολίας, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Μαλτέζοι Aξιωματούχοι του FRONTEX, εντοπίσθηκε ο διακινητής να μεταφέρει με φουσκωτή λέμβο, που έφερε εξωλέμβια μηχανή, τους δεκάξι (16) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αποβίβασε στην ελληνική όχθη. Ο διακινητής δεν συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών, που επενέβησαν για να τον συλλάβουν και τους απείλησε με ένα πιστόλι, που έστρεψε προς την πλευρά τους. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε βολές ακινητοποίησης και προσπάθειας καταστροφής της εξωλέμβιας μηχανής, πλην όμως ο διακινητής κατάφερε να διαφύγει με τη φουσκωτή λέμβο, προς την τουρκική όχθη. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρμόδιες τουρκικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.