Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΝ !!!

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡ...

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η "ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ) Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΣΤΓΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΝΤΕΝΚΤΑΣ, ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΜΕΤΩΠΟΥ Η.Β." ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Είσαστε εσείς που καπηλεύεστε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, και γενικά το μεγαλείο αυτού του αγώνος για να μαζέψετε 2-3 ψήφους παραπάνω. Πρόσφατα δεν διστάσατε, να βγάλετε μια αφίσα προκλητικού περιεχομένου. Θα θέλαμε εκ μέρους του υπόλοιπου φοιτητικού συνόλου, να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, που μας διευκρινίσατε ότι μόνο ΕΣΕΙΣ ζείτε στην Κύπρο που πολέμησε ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης, ο Δράκος και άλλοι πολλοί. Οι υπόλοιποι συμφοιτητές σας, ζουν σε μια χώρα που έχει μια ιστορία 10-15 χρόνων, γραμμένη από τον κ. Κάρογιαν, τον κ. Κυπριανού και τον κ. Αναστασιάδη. Ελπίζουμε να νιώθετε περήφανοι που μόνο ΕΣΕΙΣ έχετε αυτούς τους ήρωες. (Εντωμεταξύ εντελώς συμπτωματικά, η Ε.Φ.Ε.Ν φαίνεται να έχει κάνει ακριβώς την ίδια αφίσα με σας. Χωρίς να θίγω το γεγονός που λέτε ότι δεν έχετε καμία σχέση με ακροδεξιές επικίνδυνες οργανώσεις).


ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ. ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ... ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ!



"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.