Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΦΙΛΑΝΔΕΖΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ... ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο κλίμα καταγράφηκε στο τελευταίο Eurogroup για την Ελλάδα, την περασμένη Πέμπτη, με κάποιους από τους υπουργών Οικονο...

Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο κλίμα καταγράφηκε στο τελευταίο Eurogroup για την Ελλάδα, την περασμένη Πέμπτη, με κάποιους από τους υπουργών Οικονομικών των ευρωπαϊκών κρατών να διαμορφώνουν, ένα άτυπο, δυνατό μπλοκ οκτώ ευρωπαϊκών χωρών, με αιχμή του δόρατος τη Φιλανδία, την Αυστρία, την Ολλανδία και - συγκεκαλυμμένα- και τη Γερμανία, να λειτουργούν ως... «ορατός εχθρός» για τη χώρα μας.
Αυτό αναφέρει σήμερα, Κυριακή, στο φύλλο της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, παραθέτοντας χαρακτηριστική δήλωση της υπουργού Οικονομικών της Φιλανδίας, Γιούτα Ούρπιλάινεν.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κ. Ουρπιλάινεν φθάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την Ελλάδα «καρκίνωμα της Ευρώπης», και προσθέτει «Εμείς θα προτείνουμε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, διορισμό επιτρόπου, ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Θα υπάρχει αυξημένη εποπτεία σε τεχνικό, διοικητικό και πολιτικό επίπεδο».

newsbeast.gr

9 σχόλια

  1. min ksexnate kai tin poli ex8rikh Souhdia,oxi BeBaia tous an8rwpous edw,pou timoun ton Ellhniko politismo ,ala thn kyBernhsh....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....kai kati gia tous Filandous...KAI TIS FILANDEZES, OI FILANDOI LOIPON DEN GERMANIKH FYLH PX GERMANIA-OLANDIA-DANIA-NORBHGIA ,SOUHDIA...ALA EINE APOGONOI TWN TATAROMOGGOLWN!!!
    EINE SYGGENEIS FYLH PROS TOUS OUGROUS,TOURKOUS KTL...
    MAS KOROIDEBOUN KAI OI TATAROI...EINE LEUKH FYLH ME TA SXISTA MATIA KAI TA MEGALA ZYGWMATIKA...
    EINE KAI H PRWTH XWRA SE AUTOKTONIES STON KOSMO,
    EXEI KAI KATA ANALOGIA PLH8USMOU TOUS PERISOTEROUS ALKOOLIKOUS STON KOSMO.....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρκίνωμα είσαι εσύ και όλοι οι συμπατριώτες σου που ζείτε με ψυχοφάρμακα ξενέρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Εμείς θα προτείνουμε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, διορισμό επιτρόπου, ο οποίος θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Θα υπάρχει αυξημένη εποπτεία σε τεχνικό, διοικητικό και πολιτικό επίπεδο»

    Επρεπε να το ειχατε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ δωσετε τα ΦΡΑΓΚΑ στα ξεπουλημενα μας λαμογια (πολιτικους) εδω και τοσα χρονια ΚΑΙ οχι ΜΕΤΑ .

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ .

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟ .

    Γιατι οτιδηποτε προς αλλη κατευθυνση ειναι ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ και σας υπενθυμιζουμε οτι οσοι το προσπαθησαν τα τελευταια 3000 χρονια βρεθηκαν στο ΥΠΕΔΑΦΟΣ (στον ΒΥΘΟ αν το προσπαθησαν απο θαλασσα)

    - Ναι Βυζαντινε , οι Φινλανδοι ειναι ουραλοαλταικοι , μπραβο ! , αυτοι ειναι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ της Ευρωπης ,πες τους τα τους ταταρομογγολους που εισαι και κοντα !-

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τότε που σταματήσαμε να τις γαμάμε, αυτά μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ!!!! Στείλαμε τον "αγαπούλη" του Βαλλιανάτου και τον "χρειάζομαι καθρέπτη να δω το πουλί μου" Τούρκογλου για .... "διαπραγματεύσεις". Για να στέλναμε έναν Γκουζκούνη να "διαπραγματευτεί" μαζί της!!! Θα μας είχε χαρίσει και την Vaasa!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν έχει ανάγκη τα δικά μας λεφτά για να ζήσει, ενώ εμείς έχουμε ανάγκη τα δικά της και τα ζητιανεύουμε. Το δε επίπεδο ζωής της Φινλανδίας απέχει έτη φωτός απ' αυτό του Ελλαδιστάν. Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αιντε μωρη αγαμητη που θα τολμησεις να βγαλεις γλωσσα και στην ΕΛ-ΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.