Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ!

ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ 2007 ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν οι περιοχές Πύργου ...

ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ 2007 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν οι περιοχές Πύργου και Αρχαίας Ολυμπιάς σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού στην περιοχή Λάνφη με τη βοήθεια ελικοπτέρων σούπερ πούμα, πυροσβεστών και αστυνομικών λόγω κατολισθήσεων από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε τον νομό όλη την νύχτα.

Στην εκκένωση του νοσοκομείου Πύργου προχωρούν οι υπεύθυνοι, λόγω πλημμυράς του υπογείου του.

Απομακρύνονται αρχικά τα επείγοντα περιστατικά και στη συνεχεία οι 85 ασθενείς θα μεταφερθούν ανάλογα με την βαρύτητα των περιστατικών σε νοσοκομεία της Πάτρας, της Αμαλιάδας, των Κρεστενών καθώς και σε Κέντρα Υγείας.

Στο υπόγειο του νοσοκομείου βρίσκονται γεννήτρια και ιατρικά μηχανήματα.

Από τις πλημμύρες μία 80χρονη γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη μέσα στο σπίτι της στο Λιθάρι Ηλείας. Ένας ηλικιωμένος άνδρας διασώθηκε με σούπερ πούμα καθώς επίσης δεκαπέντε άτομα και δυο οικογένειες στο Νταλφι κοντά στους ποταμούς Ενιπέα και Αλφειό.

Λόγω των βροχοπτώσεων σημειώθηκαν κατολισθήσεις, ενώ πλημμύρισε και το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Πύργου.

 Αποκλεισμένοι σε καταυλισμούς κοντά στον Αλφειό είναι επίσης 120 ρομά. Στήνεται μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. skai.gr


1 σχόλιο

  1. Ε βέβαια, εφόσον μας καταέκαψαν σκοπιανοί την Πελοπόννησο πριν λίγα χρόνια, τί άλλο περιμέναμε εκτός από πλημμύρες;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.