Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...

Σε κατάσταση ισχυρού κλονισμού βρήκε την 43χρονη μητέρα της μια κοπέλα, όταν επέστρεψε στο σπίτι της στα Τρίκαλα! Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχαν...

Σε κατάσταση ισχυρού κλονισμού βρήκε την 43χρονη μητέρα της μια κοπέλα, όταν επέστρεψε στο σπίτι της στα Τρίκαλα! Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχαν αποχωρήσει οι δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι που την είχαν αιφνιδιάσει μέσα στο υπνοδωμάτιό της και την είχαν ληστέψει!


Η νέα ληστεία έγινε ένα 24ωρο μετά την επίθεση σε βάρος μιας 86χρονης μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Αγίας Μονής Τρικάλων και όλα δείχνουν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι! Αυτή τη φορά, εισέβαλαν στο σπίτι της 43χρονης γυναίκας από το παράθυρο του λουτρού, χωρίς να τους αντιληφθεί. Πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά της και με απειλές την εξανάγκασαν να μείνει ακίνητη στο κρεβάτι της!

Έπειτα, ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι, άρπαξαν 350 ευρώ και μερικά χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής. Η κόρη της 43χρονης βρήκε λίγο αργότερα «παγωμένη» από τον τρόμο τη μητέρα της και ειδοποίησε την Αστυνομία που αναζητά τους δυο κακοποιούς.

-----------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.