Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ 'ΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΚΟΝ" ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!

Εκτός τόπου και χρόνου οι πουρναροκαλλιεργητές, που έσπευσαν να καλύψουν τους συγγενείς τους ιδεολογικά, που εχθές επιχείρησαν να δημιουργήσ...

Εκτός τόπου και χρόνου οι πουρναροκαλλιεργητές, που έσπευσαν να καλύψουν τους συγγενείς τους ιδεολογικά, που εχθές επιχείρησαν να δημιουργήσουν νέα "Δεκεμβριανά" και μάλιστα με μεγαλύτερη οργάνωση. Τα πουρνάρια -γνωστοί και ως "οικολόγοι πράσινοι"- υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού με τις βλακείες που δηλώνουν και εκδίδουν σαν ανακοινώσεις. Διαβάστε λοιπόν τι ανακοίνωσαν σχετικά με τον εμπρησμό του νεοκλασικού κτιρίου που στεγαζόταν το "Αττικόν":
" Ο συν-εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Κρομμύδας συμπλήρωσε αναφερόμενος και στην καταστροφή του κινηματογράφου «Αττικόν»:
«Αυτοί που παραδίδουν στις φλόγες την αρχιτεκτονική μας κληρονομιά, είναι πνευματικοί απόγονοι των εργολάβων της ΕΡΕ και της Χούντας που είχαν πλουτίσει από την κατεδάφιση των νεοκλασικών. Η αντίσταση στην καταστροφή της χώρας από το πολιτικό σύστημα και την τρόικα, περνάει πρώτα από όλα μέσα από την υπεράσπιση των συλλογικών αγαθών..».."

3 σχόλια

  1. Μην ασχολείστε με τοω ελληνισμό, κάγκουρες θολοκουλτουριάρηδες πράκτορες του Σόρος. Πάτε γλύψτε τα Σκόπια και τους ΄αναρχοαυτόνομους, που έχετε και κοινές αντιλήψεις, καρκινώματα της Ελλάδος! Αφήστε την ΕΡΕ και τη ΄΄Χούντα΄΄΄ήσυχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFTO TO SYNNOTHILEMMA, AFTO TO FROUTO POU EMFANISTHKE KAI STHN PATRIDA MAS POU LEGONTE DHTHEN YKOLOGOI EINAI OTI XEITOTERO YPARXEI .FIDIA BRWMERA ETOIMA NA XYSOUN TO ANTETHNIKO DHLHTHRIO TOUS .T A MATIA SAS DEKATESSERA EKEI KATW STHN MARTYRIKH PATRIDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.