Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που συνυπογράφουν τα προεδρεία του «Συλλόγου των Φίλων του Καλού Κομιτατζή» και του «Συνδέσμου Γεδεών – Εξολοθρευτής ...


Σύμφωνα με ανακοίνωση που συνυπογράφουν τα προεδρεία του «Συλλόγου των Φίλων του Καλού Κομιτατζή» και του «Συνδέσμου Γεδεών – Εξολοθρευτής Αόπλων Παλαιστινίων» το βράδυ του Σαββάτου 28 Γεννάρη 2012: «20 πάνοπλα τάγματα Χρυσαυγιτών, εξοπλισμένα με αλαβάρδες, γιαταγάνια, απελατίκια και καριοφίλια επιβιβάστηκαν ταυτόχρονα και συντεταγμένα στους συρμούς του Μετρό σ’ όλη την Αθήνα. Εκεί κατευθυνόμενοι με χωνιά από τους εμίρηδες τους όρμησαν με αλαλαγμούς και ουρλιαχτά εναντίον όλων των μεταναστών και τους μεν Λευκής φυλής αποκεφάλισαν τους δε αλλόφυλους ξεκοίλιασαν και ανασκολόπισαν.

Τα κουφάρια των δύστυχων θυμάτων ορθώθηκαν στις εισόδους των σταθμών και οι Χρυσαυγίτες έλυσαν τους ζυγούς αφού διαμοίρασαν τα συκώτια και τους σπλήνες των θυμάτων τους, ενώ οι εμίρηδές τους χάρισαν στους πρωτεύσαντες φονιάδες και μάτια θυμάτων για επιδόρπιο». Υπογραμμίζεται ότι για δεύτερη φορά τις επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης των Χρυσαυγιτών υποστήριξαν και ουλαμοί βαρέων Panzer που είχαν αποκλείσει την κυκλοφορία των παρακείμενων στους σταθμούς οδών.

Επιπλέον αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες, μέλη της «Ένωσης Εθελοντών Εθελότυφλων και Ρεμβαζόντων Βαρήκοων», που βρέθηκαν διάσπαρτα σ’ όλους τους σταθμούς, καταγγέλλουν ότι το ίδιο βράδυ χιλιάδες επικουρικά μέλη της ίδιας οργάνωσης γαύγιζαν, έψελναν σατανιστικές επωδούς και προκαλούσαν τους Έλληνες πολίτες με ύβρεις και δαγκωνιές στους συρμούς και στους σταθμούς.

Με βάση τα παραπάνω ερωτώνται ο αρμόδιος υπουργός, ο προϊστάμενος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, ο Σκοπιανός, ο Αλβανός, ο Βούλγαρος και ο Τούρκος πρέσβης, καθώς και ο Διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ της ΝΑ Ευρώπης, έλαβαν υπόψη τους τις καταγγελίες, αξιοποιήθηκε το ηλεκτρονικό υλικό παρακολούθησης και οι μυθιστορίες από επαγγελματίες και χομπίστες χαφιέδες, ώστε να αποδεκατιστούν πάραυτα οι Χρυσαυγίτες και οι επιζώντες τους να ευνουχιστούν και να μεταφερθούν στο Γκουαντάναμο;

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ «ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ – ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΤΣΕΤΗΣ»

Εφιάλτης Ευρυδήμου, γιατρός

Ιούδας Ισκαριώτης, δικηγόρος

Πήλιος Γούσης, δημοσιογράφος

ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΙΑ ΣΟΜΠΑΣ (ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΩΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!

13 σχόλια

  1. ante gamisou lamogio.. zileueis tin xrisi augi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα

    ξεχασατε να αναφερετε οτι καψανε σε σταυρους στο συνταγμα καημενους αλλοδαπους παρακρατικους της Αγκυρας και απο την καπνα κοπηκε η θεα στα "ζωα" της βουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ! Χ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΣΤΟ BLADE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να δεχτούμε όλοι εμείς μια "φρικαλεότητα" στην οποία επιδιδόμαστε συχνά πυκνά. Επιμένουμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξέχασε ο σεναριογράφος το δημόσιο παλούκωμα στην πλατεία ομονοίας μιας αγέλης περιφερόμενων κομιτατζήδων με τις γκει μελαμψές αρσενικές συντροφιές τους . μιλάμε φοβερό γέλιο./..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε εγινε αυτο ρε φιλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

    @Ανώνυμος 6/2/12 8:01 μμ
    ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΕΛΕΟΣ!! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άπαιχτο! «ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ – ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΤΣΕΤΗΣ» χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτος ποθγραψε αυτα τα παραμυθια θελει ας με συγχωρεσετε ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MONO ETSI THA APALAGEI H ELLAS APO TA EVRAIKA MOUISOUMALNIKA KATAKATHIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.