Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Την πρόθεσή του να παραδώσει στο αμέσως προσεχές διάστημα τη βουλευτική του έδρα στο ΛΑΟΣ εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαγράφηκε ...

Την πρόθεσή του να παραδώσει στο αμέσως προσεχές διάστημα τη βουλευτική του έδρα στο ΛΑΟΣ εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαγράφηκε από το κόμμα μετά την υπερψήφιση του νέου μνημονίου.
Απαντώντας στις χτεσινές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, ο βουλευτής είπε πως δεν ήταν αυτός που άλλαξε στάση όσον αφορά τη νέα δανειακή σύμβαση, αλλά το κόμμα του έκανε ξαφνικά αντιμνημονιακή στροφή λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή.
«Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα αξιώματα, οι υπουργικές και βουλευτικές θέσεις, τις οποίες θυσίασα με την απόφασή μου να υπερψηφίσω το νέο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν βρίσκεται σε επαφές με κάποιο άλλο κόμμα.
Υπενθυμίζεται πως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει καλέσει από τη Δευτέρα τον κ. Γεωργιάδη να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του στη Β' Αθήνας.

---------------------------------------



3 σχόλια

  1. Μπράβο σε Βορίδη - Γεωργιάδη για τη συνέπειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδαν οτι ανεβαινει η ΧΑ και τα κλασαν! εν τω μεταξυ υπαρχουν πληροφοριες στην ιστοσελιδα της Χρυσης Αυγης οτι τα κλοπιμαια απο τις προχθεσινες ταραχες στην Αθηνα πουλιουνται σε παζαρια της Αλβανιας! διαβαστε Ελληνες και φριξτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Πήλιο Γούση, τον Ιούδα και τον Εφιάλτη για την δική τους συνέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.