Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ...

Μια συνομωσία είναι όλα εναντίον του Ελληνικού Κράτους. Ο «διώκτης» που αδίστακτα εισχώρησε ως ομιλητής στη Γενική Συνέλευση της Κατάληψης τ...

Μια συνομωσία είναι όλα εναντίον του Ελληνικού Κράτους. Ο «διώκτης» που αδίστακτα εισχώρησε ως ομιλητής στη Γενική Συνέλευση της Κατάληψης της Αντιπεριφέρειας Χανίων το βράδυ της Πέμπτης 16-2-2012, εκδιώχθηκε από τα μέλη της ηγετικής ομάδας των Καταληψιών με σπρωξιές και χυδαίους λεκτικούς προπηλακισμούς όταν άρχισε να αναφέρεται στην πραγματική αιτία της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και της χρεοκοπίας του Ελληνικού Κράτους, δηλαδή στη δράση των Εβραίων Νεοπαγανιστών, των σύγχρονων Εβραίων ειδωλολατρών και των οργάνων-υπηρετών τους.
Οι ίδιοι οι Καταληψίες της Αντιπεριφέρειας έπεσαν επάνω του να του κλείσουν το στόμα για να μην ακούγεται στο κοινό της Συνέλευσης η αναφορά του στο ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Απ. Βουλγαράκη στη μάταια συγκάλυψη της αποκάλυψης των Νεοπαγανιστών. Οι ίδιοι οι επί μέρες Καταληψίες της Αντιπεριφέρειας Χανίων έπαιξαν το ρόλο του υπερασπιστή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων. Σαν FALSE της Λογικής εμένα μου φαίνεται προσωπικά. Εσάς;
Η αποκάλυψη ήταν εμφανέστατη πλέον σε κάθε ανυποψίαστο που παρακολούθησε τη Γενική Συνέλευση. Τα ηγετικά μέλη της Συνέλευσης σόκαραν τους πάντες με τη «δημοκρατική» τους συμπεριφορά και τη φίμωση του ομιλητή. Οι σκόπιμα από αυτούς αποπροσανατολισμένοι πραγματικοί Δημοκράτες που συμμετείχαν έως σήμερα στις «εκδηλώσεις» τους, άμεσα θα τους γυρίσουν την πλάτη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τους χωρίς άποψη συμμετέχοντες στην Κατάληψη που αποφασίζουν δια βοής στις Γενικές Συνελεύσεις την κατάλυση του Κράτους. Ο λαός των Χανίων πλέον έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το ρόλο όλων αυτών, Εξουσίας και «δημοκρατών», που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού με τις δήθεν Καταλήψεις, τις εύστοχα οργανωμένες πορείες και τα πλαστά συλλαλητήρια, τις φωτιές και τις καταστροφές των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, που όλα έχουν ως στόχο να πλανέψουν τον Ελληνικό λαό ότι τάχα υπάρχει έντονη αντίδραση προς την Εξουσία και να παραμένει ο λαός απαθής, χωρίς πραγματική στόχευση στην αιτία του προβλήματος, προκειμένου όλοι αυτοί να ολοκληρώσουν ανενόχλητοι το όραμά τους της Νέας Εποχής, της κάλυψης της δίψας τους για νερό-εξουσία και της εξαθλίωσης του λαού εξαιτίας τους.
Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» που όρμησαν να λυντσάρουν το «διώκτη» που αδίστακτα εισχώρησε ως ομιλητής στη Γενική Συνέλευση της Κατάληψης της Αντιπεριφέρειας Χανίων το βράδυ της Πέμπτης 16-2-2012, με τη στάση τους αποκάλυψαν από μόνοι τους το διασπαστικό ρόλο που επιτελούν μέσα στην κοινωνία μας. Η λύση που προτείνουν είναι η ταξική πάλη και τα διάφορα πολιτικά μέτωπα. Η λύση που επιδιώκουν είναι η χωρίς σωστή στόχευση κομματικές Καταλήψεις Δημόσιων κτιρίων, η Γενική Απεργία Διαρκείας και ό,τι άλλο μπορεί να αποδυναμώσει επιπλέον την Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τους βολεύει αυτό γιατί ένας κατακερματισμένος λαός είναι πάντα ένας ηττημένος λαός. Πάνω απ’ όλα να κρατηθεί το μυστικό και να μην κινδυνεύσει η υλοποίηση του «οράματός» τους. Αλλά, η φωνή μας θα στοιχειώνει το μάταιο όραμά τους για τη Νέα Εποχή, την εποχή της κυριαρχίας των σύγχρονων Εβραίων ειδωλολατρών, των Εβραίων Νεοπαγανιστών και όλων των οργάνων-υπηρετών τους.
Όλοι τους κρύβονται σαν τα ποντίκια στην τρύπα μην τυχόν και τους αντιληφθούν και αντιδρούν με «δημοκρατικό» τρόπο κατά οποιουδήποτε που θα τους αποκαλύψει, ακόμη και εναντίον ενός απλού εκφραστή του κινήματος του εθελοντισμού στα Χανιά. Η αποκάλυψη της δράσης των σχεδιαστών γκράφιτι στα Χανιά και την Κίσαμο ήταν καθαρά προϊόν εθελοντικής δράσης στα πλαίσια της λειτουργίας της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Χανίων. Οι νεαροί γνωστοί πλέον καταληψίες-γκραφιτάδες που κατόπιν καθοδήγησης επιτέθηκαν με μανία σε σύμβολα του Ελληνικού Κράτους, καταστρέφοντας εξωτερικά το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων και το Κτίριο των Υπηρεσιών του Στατοδικείου κατά τις νύχτες της Κατάληψης, ήταν και αυτοί εκεί στη Συνέλευση. Οι «δημοκράτες» Καταληψίες της Αντιπεριφέρειας δεν επέτρεψαν στα παιδιά-γκραφιτάδες ούτε να πάρουν τα χαρτιά που τους μοίραζα, ούτε να σταθούν δίπλα μου να τους μιλήσω για την απάτη που διαπράττουν όλοι αυτοί εις βάρος τους και για τη μόνη πλέον σωστή επιλογή τους που είναι να αποκαλύψουν στις Αρχές ό,τι γνωρίζουν για όλους αυτούς που τα χρησιμοποιούν ως υποχείρια για τις δόλιες επιδιώξεις τους. Η αντίδραση των «δημοκρατών» ήταν όμως μάταιη γιατί στο τέλος τα ίδια τα παιδιά βγήκαν αυθόρμητα από μόνα τους έξω από το κτίριο της Κατάληψης και ήρθαν δίπλα μου να μιλήσουν μαζί μου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να τους εξηγήσω με λεπτομέρεια για το άγριο παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη τους από τους «δημοκράτες». Τα παιδιά δεν φταίνε γιατί εξαπατήθηκαν. Θα φροντίσουν άλλωστε να απαλλαχθούν. Όλα μαζί αυτά τα παιδιά είναι δύναμη την οποία άμεσα θα αισθανθούν εναντίον τους όλοι οι εκμεταλλευτές τους.
Ο Ελληνικός λαός συνηθίζει να λέει πως «έχει ο καιρός γυρίσματα»! Άμεσα όλοι οι Προδότες «δημοκράτες» θα αισθανθούν την Οργή του Ελληνικού λαού και τη δύναμη του πανίσχυρου Ελληνικού Κράτους εναντίον τους.

Χανιά 17-2-2012

Νικόλαος Στεργιάδης

Συντονιστής στην: "Ομάδα Εθελοντών Περιβάλλοντος" του Δήμου Χανίων στον Τομέα "Προστασίας Κοινόχρηστων Χώρων"

1 σχόλιο

  1. Βεβαίος κανένας δεν θα πληρώση τα σπασμένα κι αυτή τη φορά. Σχετάκηδες, χατζησάβες και λοιποί ότι κάνουν το κάνουν με την ανοχή εάν όχι την υποστήριξη του διοικητή του αστυνομικού μεγάρου χανίων. Πιστέυω θα πρέπει να βγει τώρα και μία ανακοίνωσει κατά τις ΧΑ απο τον τοπικό σύλογο δασκάλων και νηπιαγωγών. Άλωστε όπς είπε κι η παπαρήγα τα επεισόδια γίνοντε από ακροδεξιούς!!!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.