Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Δεν ξέρουμε αν απέδωσαν τα μέτρα ή αν απογοητευμένος από τα καπελώματα ο κόσμος ή ακόμη και τρομαγμένος από τα γεγονότα δεν προχέρχεται, αλλ...

Δεν ξέρουμε αν απέδωσαν τα μέτρα ή αν απογοητευμένος από τα καπελώματα ο κόσμος ή ακόμη και τρομαγμένος από τα γεγονότα δεν προχέρχεται, αλλά αυτή την ώρα ο κόσμος που υπάρχει στο Σύνταγμα και στο κέντρο είναι λιγοστός. Κάτι παραπάνω από μιά καθημερινή μέρα. Κάποιες φωτοβολίδες και βεγγαλικά που έπεσαν νωρίτερα δεν αλλοίωσαν το σκηνικό. Οι δρόμοι στο κέντρο είναι όλοι ανοιχτοι...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της νέας δανειακής σύμβασης και των μέτρων που τη συνοδεύουν, το οποίο είχαν προγραμματίσει για τις 4 το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η λεωφόρος Αμαλίας δόθηκε στην κυκλοφορία ενώ κλειστή παραμένει μόνο η Βασιλίσσης Σοφίας, μέχρι οι αστυνομικές δυνάμεις να μαζέψουν τα οδοφράγματα που είχαν στήσει.

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς πέρασαν το φόβο στο κόσμο και τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

    Ο φόβος και η τρομοκρατία που επιβάλουν τα ΜΜΕ είναι ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή..δείτε τα σημερινά δελτία ειδήσεων πως πανηγυρίζουν για τη νέα δανειακή σύμβαση και θα καταλάβετε πάρα πολλά.

    Το θέμα είναι να μη φωλιάσει ο φόβος μέσα σου,αν το προλάβεις έχεις ελπίδες να σωθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.