Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ... ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Προκαλεί με δημοσίευμά της βρετανική εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί στο Μetro του Λονδίνου και... ειρωνεύεται την Ελλάδα, προτείνοντας ως λύσ...

Προκαλεί με δημοσίευμά της βρετανική εφημερίδα, η οποία κυκλοφορεί στο Μetro του Λονδίνου και... ειρωνεύεται την Ελλάδα, προτείνοντας ως λύση τη μεταφορά του Παρθενώνα.
Ο αρθρογράφος, βλέποντας τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα μετατρέποντας την πόλη σε πεδίο μάχης «αισθανόταν ανακουφισμένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο».
Διερωτάται, «εάν το τίμημα ενός ακόμη σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεταφορά και του υπόλοιπου τμήματος του Παρθενώνα στο Λονδίνο και το Βρετανικό Μουσείο, προκειμένου να ενωθεί με τα ελγίνεια μάρμαρα και "να παραμείνουν ασφαλή στην Αγγλία"».
Κατά τα άλλα η εφημερίδα αναμασά τα περί άμεσης ανάγκης εξόδου της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ χωρίς καμία προειδοποίηση, για να διασωθεί η ευρωζώνη.

newsbeast.gr

7 σχόλια

  1. Καλη ιδεα !
    Ας ελθει στην Ελλαδα για τη μεταφορα γιατι εχω μια καλυτερη ιδεα για το που θα του βαλουμε τις κολωνες να τις παει Αγγλια.(θα του αρεσει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά ἔρχονται ἐδῶ καί νά μᾶς παίρνουν π...ς τά κολόπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EKSW OI KLEFTES EGGLEZOI APO THN KYPRO MAS,ZHTW OI MALBIDES NHSOI TIS ARGENTINHS (FWKLANTS)
    ZHTW H ANEKSARTHTH SKWTIA
    ZHTW H ANEKSARTHTH OUALIA.
    ZHTW H ENWMENH IRLANDIA,
    G AMelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να που φθασαμε με την ανοχη των πολιτικων προδοτων.εγλυφαν πολλοι απο τον λαο λιγο κοκκαλο και οι του κυνοβουλιου εκαναν την δουλεια τους.πουλουσαν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΟΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας τις κολόνες μπορεί να μαντέψει κανείς τι τις θέλουν οι Άγγλοι, αλλά ρε παιδιά είναι λίγο μεγάλες ακόμα και για Άγγλους, δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήστε τους ότι δεν έχει θέσει ο παρθενώνας σε μουσουλμανικό πλέον κράτος.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.