Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ FITCH ΜΙΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε σήμερα μέσω του διευθυντή επιχειρήσεων Ευρώπης Edward Parker ότι η χρεωκοπία για την Ελλάδα εί...


Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε σήμερα μέσω του διευθυντή επιχειρήσεων Ευρώπης Edward Parker ότι η χρεωκοπία για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη εξαιτίας του μη διαχωρίσιμου εξωτερικού της χρέους, αν και αυτή είναι πιθανό να γίνει συντεταγμένα.

«Πρόκειται να συμβεί», τονίζει ο Parker "Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και για αυτό το λόγο θα χρεωκοπήσει. Με αυτή την έννοια το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει έκπληξη για κανένα", συμπλήρωσε το στέλεχος της Fitch.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ακόμη και αν πετύχει η συμφωνία για την εθελοντική επιδιόρθωση του ελληνικού χρέους, αυτό θα θεωρηθεί ως χρεωκοπία.

«Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι δεν θεωρούμε πως το PSI είναι ο τρόπος για να προχωρήσουμε και αν αυτό γίνει εμείς θα το θεωρήσουμε ως χρεωκοπία. Είναι ξεκάθαρα μια τέτοια περίπτωση, όσο και αν προσπαθούν να το παρουσιάσουν αλλιώς».

Τέλος ο Parker σημείωσε πως η χειρότερη εκδοχή από όλες θα είναι μια άτακτη χρεωκοπία.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι για εμάς μια καθαρά ζημιογόνα κατάσταση, αλλά μια που δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να συμβεί καθώς εάν σκεφτόμασταν λογικά θα θεωρούσαμε ότι τόσο οι Έλληνες πολιτικοί όσο και αυτοί της Ευρώπης δε θα άφηναν να συμβεί κάτι τέτοιο». defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ "ΧΕΡΑΛΝΤ ΤΡΙΜΠΙΟΥΝ"...

5 σχόλια

  1. Υπάρχει κάποιος Έλληνας ή Ελληνίδα με εξουσία αλλά και με δίδυμους γενετικούς αδένες (γιατί εμείς λέμε δεν λέμε, το ίδιο τους κάνει) να τους πει "άντε γαμηθείτε επιτέλους εσείς και το χρέος σας κωλοβάρβαροι!!! Ρε γαμημένα τομάρια αν περπατάτε σήμερα στα δυο πόδια στην Ελλάδα το οφείλετε και βγάζετε και γλώσσα από πάνω;;;; Άντε γιατί μας τα παραζαλίσατε χτεσινά αγριογούρουνα και σημερινά λαμόγια. Κάντε το μασούρι και βάλτε το εκεί που ξέρετε. Τα έχετε πάρει ήδη χοντρά και δεν χρωστάμε δεκαράκι τσακιστό. Ουστ βρωμόπουστες" Μόνο έτσι θα καταλάβουν. Όποιος ΄η όποια το πει αυτό, να ξέρει ότι έχει πίσω του/της δέκα εκατομμύρια Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρω τη φωτογραφια Στοχε!
    Μια εικονα λεγει περισσοτερα απο χιλιες λεξεις!

    Βαζε που και που φωτογραφιες απο Ιτιες, Πλατανια, Πουρναρια κα δεντρα που ευδοκιμουν στην Πατριδα Μας!

    Να ξερουν τα τσιρακια της φιτσ τοκογλυφικ & cια τι τους περιμενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ, ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!

    ΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι θα μας χρεωκοπησουν με δραχμη 1 /1500στο του ευρω και αγγλοσαξονικο δικαιο! εμεις θα πειναμε και αυτοι θα συνεχισουν να τρων με εφτα μασσελες-και αυτες πλερωμενες απο την τσεπη μας; ε δε γινεται!!!
    Ιτια, ιτια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.