Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"AN ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΟΥΝ" ΔΗΛΩΣΕ Ο... ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

«Δεν είναι αυτό καθ' αυτό το μνημόνιο που μας βλάπτει αλλά ο τρόπος που εμείς το υλοποιούμε και οι προτεραιότητες που εμείς βάζουμε», υ...


«Δεν είναι αυτό καθ' αυτό το μνημόνιο που μας βλάπτει αλλά ο τρόπος που εμείς το υλοποιούμε και οι προτεραιότητες που εμείς βάζουμε», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε υπέρ των καταργήσεων και των συγχωνεύσεων δημόσιων οργανισμών και έφερε σαν παράδειγμα τη μείωση των γραμματειών που υπάγονται στο υπουργείο Ανάπτυξης σε πέντε.

«Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη μέρα» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Για να επιτύχουμε στόχους μνημονίου κόβουμε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, τα πόδια μας δηλαδή», είπε.

Αναφερόμενος στις επικουρικές συντάξεις, υποστήριξε ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν επικουρικές συντάξεις μεγαλύτερες των κανονικών», ούτε να αντλούνται χρήματα από άλλα ταμεία και ασφαλισμένους για να πληρώνονται «κάποιες υψηλές επικουρικές συντάξεις».

Σχετικά με την περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού και τη μείωση του κατώτατου εκτίμησε ότι θα υπάρξει τελικά λύση, χωρίς, ωστόσο να πάρει θέση περί νομοθετικής παρέμβασης.

«Θα θεωρήσω τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν παρατήσουμε το έργο μας» είπε και προέκρινε το έργο της τωρινής κυβέρνησης έναντι της υποψηφιότητας του για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. «Αν ήμουν ανεύθυνος κι ανεπαρκής δεν θα εμφανιζόμουν» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

--------------------------------------


1 σχόλιο

  1. Akou re file....
    AUTOS POU KRINEI EAN EISE APOTYXHMENOS I PETYXHMENOS EINE O LAOS ,DHLADI EGW...KAI OXI ESI ETSI?
    DHLADI GIANNHS PINEI KAI GIANNHS KERNA?
    KAI EGW SOU LEW OUSTTTTTTTTTTTT-EISE APOTYXHMENOS.....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.