Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

Και ανάθεμα και αν κατάλαβαν και τίποτα οι ανεγκέφαλοι και κοπρίτες της σοσιαλιστικής παράταξης Οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου όχι α...

Και ανάθεμα και αν κατάλαβαν και τίποτα οι ανεγκέφαλοι και κοπρίτες της σοσιαλιστικής παράταξης
Οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου όχι απλώς είχαν τον χρόνο να διαβάσουν το Μνημόνιο, αλλά είχαν και διαδοχικά υπουργικά σεμινάρια, τονίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Επειδή ήμουν τότε στην κυβέρνηση γινόταν μια μεγάλη ενημέρωση με τα άτυπα-τυπικά υπουργικά συμβούλια. Όχι απλώς το γνωρίζαμε, γινόταν μια ευρύτατη συζήτηση», δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, σχετικά με το Μνημόνιο, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις Μ. Χρυσοχοΐδη.

Μιλώντας χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1, ανέφερε ότι οι υπουργοί όχι απλώς είχαν τον χρόνο να διαβάσουν το Μνημόνιο, αλλά είχαν και υπουργικά σεμινάρια όπου τους αναλυόταν κάθε φορά το τι ετίθεντο στο τραπέζι.

Κληθείσα να σχολιάσει τη στάση του κ. Χρυσοχοΐδη, επισήμανε ότι το να αποποιείται κανείς τις ευθύνες του για οπουδήποτε φάση της χώρας, αυτή την ιστορική περίοδο, δεν κάνει καλό ούτε στη χώρα ούτε στον εαυτό του ούτε και στο κόμμα. «Το να αποποιούμαστε δεν σημαίνει ότι γλιτώνουμε, αντιθέτως επιβαρυνόμαστε με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη διαφοροποίηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, σημείωσε ότι πέρα από την όποια τακτική που μπορεί να ακολούθησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, η εικόνα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας έδειξε ότι το πολιτικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα «νευρικού κλονισμού».

Εκτίμησε επίσης ότι ότι το ΠΑΣΟΚ θα περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να βρει τη σωστή περπατησιά του «διότι στηρίζεται σε ευρύτερα κοινωνικά στρώμα τα οποία θα δώσουν με την ανασύνταξή τους το πρόσταγμα, τη συμφωνία σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει μπροστά ως ένα νέο μαζικό και κοινωνικό Κίνημα».

www.voria.gr
------------------------------------------------


2 σχόλια

  1. Πρώην αφισοκολλητές, ντουντουκοφόροι, κλακαδόροι και κομματόσκυλα σημερινοί πολιτικοί γίνεται;;;;κλασικό παράδειγμα ο Κουλούρης. Το 1973 στην "εξέγερση" της Νομικής, χτύπησε από πίσω τον τότε αστυνομικό διευθυντή Αθηνών Δασκαλόπουλο, συνελήφθη, διεκόπη α αναβολή του και πήγε φαντάρος. Έ αυτό ήταν!!!! χρίστηκε "αντιστασιακός" και "μεγαλούργησε" γλύφοντας εκεί που έφτυνε σαν αντοκομμουνιστής σύμφωνα με την δήλωσή του. Μετά ο Πάγκαλος. Από υπασπιστής του Σόμου του υπαρξιστή, ΥΠΕΞ Ελλάδος (να πως κρατιώνται τα κεραμίδια ξεκάρφωτα) Έτσι "εγιναν" όλοι τους δήθεν και μας έφτασαν εδώ που φτάσαμε. Θέλετε κι' άλλο. (Υ.Γ. Κουλούρη στην πλάτη μου στιρίχτηκες για να "χτυπήσεις" τον Δασκαλόπουλο επειδή δεν τον έφτανες σαν τάπας που είσαι. Το θυμάσαι;;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας πουν ποσο κοστισαν αυτα τα σεμιναρια! λεφτα υπηρχαν φυσικα και τα πληρωσε ο ελληνικος λαος απο την τσεπη του!
    Καθαρματα θα το πληρωσετε ακριβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.