Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

Με αφορμή τη νέα προκλητική ενέργεια της Αστυνομίας να αποκλείσει μέλη της Χ.Α (δείτε την φωτογραφία αριστερά), εμποδίζοντάς τους να μεταβο...


Με αφορμή τη νέα προκλητική ενέργεια της Αστυνομίας να αποκλείσει μέλη της Χ.Α (δείτε την φωτογραφία αριστερά), εμποδίζοντάς τους να μεταβούν στον τόπο όπου είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την πλήρη ανοχή της απέναντι στους ακροαριστερούς, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να ακουστούν μερικές (δυσάρεστες σε πολλούς) αλήθειες:

- Πρώτα απ' όλα και ο πλέον αφελής η υπέρμαχος της Αστυνομίας, κατάλαβε πλέον ότι αυτή δρα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, προστατεύοντας όχι τον ελληνικό λαό, ούτε τη δημόσια τάξη, αλλά τα συμφέροντα των γραικύλων κυβερνώντων.

Για να το πούμε διαφορετικά: Και Τούρκοι να κυβερνούσαν, πάλι η Αστυνομία θα ήταν τα πιστά σκυλιά τους!

Ας μην ξεγελιούνται ορισμένοι από τα πατριωτικά αισθήματα αρκετών μεμονωμένων αστυνομικών: Δυστυχώς, στα ανώτερα κλιμάκια είναι ΟΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ στις εντολές του καθεστώτος.

- Δεύτερον, είναι πλέον φανερό πως οι ακροαριστεροί δεν κάνουν καν...τον κόπο να "επιβληθούν" διά της παρουσίας τους, αλλά απλά περιμένουν τα ΜΑΤ να κάνουν εκείνοι τη βρωμοδουλειά!

Τι εννούμε, μπορεί κανείς να το καταλάβει με τα σημερινά γεγονότα, όπου 10 - 20 ταλαίπωροι αναρχοπρεζάκηδες αφέθηκαν να καταλάβουν ολόκληρη πλατεία (!!!) υπό την ανοχή - ΑΝ ΟΧΙ ΒΟΗΘΕΙΑ - της Αστυνομίας!

- Και ο εθνικιστικός/πατριωτικός χώρος, τι κάνει απέναντι σε όλα τα παραπάνω; ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ;

Σωστές οι διαμαρτυρίες, αλλά πρέπει να υπάρχει και οργανωμένη αντίδραση: Καταρχήν, πρέπει να μηνυθούν οι υπεύθυνοι των αστυνομικών "διαταγών", καθώς οι ενέργειές τους είναι παράνομες και αντισυνταγματικές.

Έπειτα, χρειάζεται καλύτερη οργάνωση των συγκεντρώσεων και όχι προχειρότητα. Για παράδειγμα, κατά τη γνώμη μας ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ οι συνεχείς ανακοινώσεις τους, βδομάδες πριν! Ίσως θα έπρεπε να τηρηθεί μια μυστικότητα, προκειμένου να βρεθούν προ εκπλήξεως κράτος και παρακράτος!

Υπάρχουν βέβαια κι άλλα που πρέπει να γίνουν, τα οποία δεν χρειάζεται ν' αναφέρουμε εδώ: Οι υπεύθυνοι διεξαγωγής τέτοιων εκδηλώσεων τα γνωρίζουν καλά.

Το κυριότερο όμως που πρέπει να γίνει βίωμα και τρόπος σκέψης σε όλους μας, είναι πως πλέον ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Δεν πάμε σε μια τέτοια συγκέντρωση χαλαροί και ανέμελοι, καθώς ξέρουμε πως απέναντί μας έχουμε ολόκληρο το (παρα)κράτος!

Απαιτείται λοιπόν αποφασιστικότητα και τόλμη: Ξέρουμε πως οι πραγματικοί Εθνικιστές/ Πατριώτες διαθέτουν και τα δύο παραπάνω.

Πρέπει όμως, να τα αποδείξουν!


2 σχόλια

  1. εγω αυτον τον hellas orthodoxy δεν τον εχω δει ποτε και πουθενα. απο που και ως που μας κανει και μαθηματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.