Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ¨, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΚΕΡΜΑΝ...

Τι γίνεται όμως με την βιωσιμότητα των Ελλήνων; Αυτό σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανέναν... Ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της βιωσιμότητας του ε...

Τι γίνεται όμως με την βιωσιμότητα των Ελλήνων; Αυτό σίγουρα δεν ενδιαφέρει κανέναν...
Ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν κατά τον απολογισμό των θετικών πεπραγμένων για την υπέρβαση της κρίσης, αν και όπως ισχυρίστηκε, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Deutsche Welle.
«Εάν δούμε τις προσδοκίες των αγορών διαπιστώνουμε ότι είναι κατ` αρχήν θετικό το γεγονός ότι βελτιώθηκε η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Εδώ βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με την υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα» είπε ο κ. Ακερμαν, μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

Παράλληλα, θετικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι ελήφθησαν τα κατάλληλα μέτρα στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ιρλανδία. «Και στις χώρες αυτές βελτιώθηκε η βιωσιμότητα του χρέους τους». Στις θετικές κινήσεις συμπεριλαμβάνεται η ενίσχυση των τραπεζικών κεφαλαίων.

«Πρόκειται για ένα βήμα που έγινε εγκαίρως και θα στεφθεί με επιτυχία. Τα ανοιχτά ερωτήματα είναι οι μηχανισμοί στήριξης και φυσικά η οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης. Εδώ έχουν τεθεί σωστές βάσεις, αλλά θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, η οποία απαιτεί πολιτική στήριξη», καταλήγει ο τραπεζίτης.

Επίσης, εκτίμησε ότι η Ευρώπη βρίσκεται στο σωστό δρόμο. «Όλα τα βήματα που έγιναν είναι σωστά βήματα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι κάποια πράγματα θα έπρεπε να γίνουν ταχύτερα, άλλα να είναι μεγαλύτερα, αλλά η κατεύθυνση είναι η σωστή».

«Είναι σωστό ότι οι παγκόσμιες χρηματαγορές αναμένουν μια μεγαλύτερη ομπρέλα προστασίας, ίσως δύο φορές μεγαλύτερη από την υπάρχουσα. Αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να δούμε πως μπορεί αυτό να καταλήξει σε αυτογκόλ όταν τεθεί εκ νέου ως θέμα η μεγαλύτερη οικονομική δέσμευση της Γερμανίας. Για τον λόγο αυτόν συμμερίζομαι τις ανησυχίες της καγκελαρίου και λέω πως θα πρέπει να αυξηθούν τα κεφάλαια των μηχανισμών στήριξης εφόσον αυτό είναι αναγκαίο. Θα πρέπει η Ευρώπη να είναι προετοιμασμένη εάν για παράδειγμα η Ελλάδα έλθει σε δύσκολη θέση και προκύψουν μεγάλα προβλήματα στις αγορές ή προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης σε άλλες χώρες», σημείωσε ο επικεφαλής της Deutsche Bank.

ethnos.gr
------------------------------------------------


1 σχόλιο

  1. Mε εναν σμπαρο δυο τρυγονια!
    Στοχος τους ειναι να αρπαξουν τον ορυκτο μας πλουτο τελεια και παυλα! Το πετρελαιο στην αραπια και αλλου στερευει χρειαζονται νεοι ποροι, για να μην καταρρευσει ο συγχρονος πολιτισμος!
    Ολα αυτα τα ειχαν κανονισει και σχεδιασει προ πολλου!

    Η Ελλαδα διαθετει ορυκτο πλουτο ικανο να διασφαλισει την επιβιωση ολης της Ευρωπης. Αυτο θα την εκανε γεωπολιτικη και οικονομικη υπερδυναμη! Γι αυτο πρεπει να φανει οτι ειναι "υπερχρεωμενη" και μπορει να αποπληρωση τα χρεη μονο σε "ειδος" υποθηκευοντας το πετρελαιο, το γκαζι, και ολο τον φυσικο και ορυκτο της πλουτο πριν καν εξορυχθη!

    Με εναν σμπαρο δυο τρυγονια λοιπον!

    διασφαλιζοντας τον ορυκτο μας πλουτο για τον εαυτο τους οι τραπεζιτες -τα λαμογια και οι νταβατζηδες- πλουτιζουν αφενος, αφ ετερου γινονται κατοχοι του πλουτου μας , που θα μας καθιστουσε πανισχυρους αν μπορουσαμε να τον εκμεταλλευτουμε οι ιδιοι, και γινονται αυτοι κυριαρχοι αφου ελεγχουν πλεον τους φυσικους πορους που αρπαξαν απο εμας!
    Μπορει να φαινονται λιγο μπερδεμμενα τα πραμματα αλλα στην ουσια ειναι απλα!
    Δεν αρπαζουν μονο τον πλουτο μας αλλα και την γεωστρατηγικη κυριαρχη θεση που προοριζοταν για το Εθνος μας!

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.