Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...

Με γροθιές και κλωτσιές τραυμάτισαν ελαφρά τους αστυνομικούς που τους ακινητοποίησαν μετά από πολύωρη καταδίωξη και προσπάθησαν να τους βάλο...

Με γροθιές και κλωτσιές τραυμάτισαν ελαφρά τους αστυνομικούς που τους ακινητοποίησαν μετά από πολύωρη καταδίωξη και προσπάθησαν να τους βάλουν χειροπέδες, τα μέλη μιας συμμορίας τσιγγάνων που αναζητούνταν για τρεις διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας αναζητούσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, έχοντας μαρτυρίες ότι διέφυγαν με αυτό από την Μεσσήνη, αφού διέρρηξαν το σπίτι μιας 48χρονης, χωρίς όμως να βρουν κάτι για να κλέψουν. Όταν τους εντόπισαν, εκείνοι προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στην καταδίωξη που ακολούθησε, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, αλλά οι τέσσερις επιβάτες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και άρχισαν να τους χτυπούν!

Μόνο ο ένας, όμως, κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται. Οι άλλοι τρεις, ηλικίας 17, 26 και 30 χρόνων, συνελήφθησαν και ομολόγησαν άλλες δύο διαρρήξεις που είχαν κάνει στην Βελίκα Μεσσηνίας, όπου άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και μια φωτογραφική μηχανή από το σπίτι μιας 54χρονης και στην Αρσινόη Μεσσηνίας, όπου έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά από το σπίτι μιας 70χρονης. Οι τρεις δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.