Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΒΡΑΖΙΛΙΑ! Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ!!!

Την πώληση 20 αεροσκαφών, τύπου A-29 Super Tucano, στην Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη κατασκευάστρια εταιρεία α...



Την πώληση 20 αεροσκαφών, τύπου A-29 Super Tucano, στην Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη κατασκευάστρια εταιρεία αεροσκαφών, Embraer, μετέδωσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

H συνολική αξία της συμφωνίας ανέρχεται στα 355 εκατ. δολάρια και εκτός από τα αεροσκάφη η παραγγελία περιλαμβάνει εκπαιδευτικό εξοπλισμό, υποστήριξη στις διαδικασίες συντήρησης και εξοπλισμό συντήρησης.

«Έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε την επενδυτική στρατηγική μας στις Η.Π.Α. και να παραδώσουμε τα A-29 Super Tucano στην ώρα τους και εντός προϋπολογισμού», δήλωσε ο Λουίς Κάρλους Αγκιάρ, ανώτατο στέλεχος της εταιρίας.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα παραχθούν σε συνεργασία με την εδρεύουσα στις Η.Π.Α. εταιρία, Sierra Nevada Corporation (SNC), θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση πιλότων, τη συγκέντρωση πληροφοριών καθώς και σε μικρής έκτασης αεροπορικές επιχειρήσεις.

Τα αεροσκάφη τέτοιου τύπου χρησιμοποιούνται από τις Πολεμικές Αεροπορίες πέντε χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.