Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ! ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ...

ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ... ΔΙΑΒΟΠΥΛΕΥΣΕΙΣ! (ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ) ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ... «Δεν έχει καμία απολύτως ισχύ για...



ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ... ΔΙΑΒΟΠΥΛΕΥΣΕΙΣ! (ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ) ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ...


«Δεν έχει καμία απολύτως ισχύ για μας η πρόταση που εγκρίθηκε στη γαλλική εθνοσυνέλευση και τη γερουσία» είπε ο Ερντογάν στην ομιλία που εκφώνησε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του, αξιολόγησε την απόφαση που έλαβε η γαλλική γερουσία «όσον αφορά την δήθεν γενοκτονία των Αρμενίων», όπως την χαρακτήρισε...

«Πρόκειται για διάκριση, ρατσισμό και σφαγή της ελευθερίας της σκέψης η πρόταση που εγκρίθηκε στη Γαλλία. Το θέμα αυτό είναι ένα ζήτημα διακρίσεων, ένα ρατσιστικό ζήτημα», είπε  και πρόσθεσε: «Θέτω στην κρίση του γαλλικού λαού τον Σαρκοζί και τους οπαδούς του».

Σε άλλο μέρος της ομιλίας του είπε τα εξής:

«Θα επιβάλουμε τις κυρώσεις μας στάδιο με στάδιο, χωρίς να κάνουμε πίσω βήμα. Θα μοιραστούμε το σχέδιο δράσης μας με την κοινή γνώμη ανάλογα με την τροπή των εξελίξεων».

«Σε πρώτη φάση θα ανακαλέσουμε για διαβουλεύσεις τον Πρεσβευτή μας στο Παρίσι… Σταματάμε κάθε είδους πολιτική διαβούλευση με τη Γαλλία. Ακυρώνουμε τις διμερείς στρατιωτικές σχέσεις και τα κοινά γυμνάσια. Ξεκινάμε την εφαρμογή ξεχωριστής άδειας για κάθε πτήση. Από σήμερα ακυρώνουμε τα αιτήματα άδειας των πολεμικών πλοίων. Δεν συμμετέχουμε στην συνεδρίαση της Κοινή Οικονομικής και Εμπορικής Επιτροπής Τουρκίας-Γαλλίας που σχεδιαζόταν να πραγματοποιηθεί το 2012 με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας των δυο χωρών».

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους βουλευτές και τους Γερουσιαστές που φέρθηκαν υπεύθυνα και ψήφισαν όχι στην πρόταση.

«Η ιστορία δεν γράφεται στα κοινοβούλια. Το πολύ να το διαστρεβλώσουν με την ψηφοφορία που διεξάγουν. Η ιστορία και οι λαοί δεν θα συγχωρήσουν αυτούς που διαστρεβλώνουν την ιστορία και την κάνουν αντικείμενο των πολιτικών τους φιλοδοξιών».


www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.