Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΜΠΑΛΑΚΙΑ" ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ... "ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ"

Επειδή πολύ κουβέντα άνοιξε πάλι σήμερα για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ 5ο κόμμα κλπ... Θα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για το κ...


Επειδή πολύ κουβέντα άνοιξε πάλι σήμερα για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ 5ο κόμμα κλπ... Θα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για το καθεστώς να δεί ότι έρχεται η ώρα του και πως η μόνη σωτηρία των εκπροσώπων του είναι να τα μαζεύουν μιά ώρα αρχύτερα και να μας αδειάζουν την γωνιά.

Αν έχουν τα "μπαλάκια" οι καθεστωτικοί ας προσθέσουν κι άλλη επιλογή στην επόμενη δημοσκόπηση τους που να λέει "ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ"

Τα ξέρετε τα ποσοστά που θα βγάλουν οι "κάλπες" σας κουφαλίτσες; Τα φάντάζεστε; Γιατί αυτό ένα μόνο πράγμα σημαίνει. Πως όσα πολιτικά τερτίπια κι αν ανακαλύψετε ακόμη για να συνεχίζετε να εγκλωβίζετε θύματα, τα θύματα τελειώνουν... και θα τελειώσουν κι εσάς με τρόπο που δεν μπορούμε ακόμη να φανταστούμε...

"ΣΤΟΧΟΣ"

------------------------------------------------


10 σχόλια

  1. xaxaxaxaxaxaxa αν το βαλουνε αυτο θα πει ο Έλληνας ναι στις Ένοπλες Δυνάμεις 100% Άντε καμια 100 αρια αναρχοκουμμούνια θα πούνε οχι.Δεν συμφέρει να βάλουνε κάτι τετοιο αλλα μπορείτε εσείς η κάποιος άλλος να κάνει μια δημοσκόπηση για να δει ο στρατός οτι αυτό θέλει ο λαός.Αυτό περιμένει ο λαός αλλα δεν γίνεται.Και γιατί δεν γίνεται απορώ.Μηπως και ο στρατός μας έγινε πιόνι του Εβραιου Παπούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΟΡΑΤΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣΜΑΣ ΝΑ ΝΙΟΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΗ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΩΜΑΤΑΜΑΣ ΝΙΟΘΟΥΜΑΙ ΞΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΛΑΝ ΝΑ ΑΛΙΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΙΝΗΚΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑΤΗ ΚΑΠΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗ,ΠΕΙΣΤΕΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΙΓΩΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΙΤΡΕΨΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ,,,,,ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΗΣΜΟΥΣ ΜΑΚΗΣ ΚΡΑΝΙΔΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως εχουν κομματικοποιησει και τον Στρατο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pia mpalakia kale autoi idi kanoun piatsa sth
    syngrou*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 12%;;;; Μάλλον θα πρόκειται είτε για ανεγκέφαλους, είτε για τον εναπομείναντα κομματικό στρατό που είχε φτιάξει ο αλήστου μνήμης ζιβαγκοφόρος "δώστα όλα", είτε για "νεώτερους" παπανδρέλληνες (ξέρετε αυτούς τους πακιστανομπαγκλαντεςαφγανοαλβανοβουλαροτουρκονιγηριανοσουδαν-κλπ νεο αφιχθέντες της "......διασποράς"!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ζωή κολλημένος με τα πραξικοπήματα και τις στρατιωτικές δικτατορίες, "ΣΤΟΧΟ", ουδέποτε απάντησες στο ερώτημα ποιος σου διασφαλίζει ότι αυτοί που θα επιβάλουν δικτατορία δεν θα είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Η σύνδεση του πολιτεύματος με την ποιότητα των πολιτικών είναι τουλάχιστον ... περίεργη. Επειδή σε διαβάζουν -αν σε διαβάζουν- άτομα νεαρά και άπειρα, έχεις υποχρέωση να τα πληροφορείς σωστά και υπεύθυνα και αυτό δεν γίνεται με το να μην απαντάς σε ερωτήσεις, ή ... "μετριάζοντας" τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστή και Ευλογη η απορρια σου Ελληνα ανώνυμε, Αλλα αν αποφασίσει ο στρατός να στείλει απο κει που ήρθάν αυτους που χώρις καν την ψήφο μας αποφασίζουν για μας, θα το κανει απο καθάρα πατριωτικα και Ελληνοψυχα αισθήματα!

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 2 τελευταιες επεμβασεις του στρατου ηγηθηκαν ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (Μεταξας Βαλκανικοι 12-13 και Παπαδοπουλος ΕλΛηνοβουλγαρικος "και καλα εμφυλιος" 45-49)

    Να ελθει ο ΣΤΡΑΤΟΣ , ολοι το θελουμε αλλα ΔΕΝ εχουμε ηρωες πολεμου πλεον.
    Αν κυβερνησουν τιποτα υποπρακτορισκοι σε στυλ Αραπακη-Μπονανου ???

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ για το ΕΘΝΟΣ ο τελευταιος ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ειναι περιπου 100 ετων (σε αριστη ομως πνευματικη -μεχρι στιγμης -κατασταση και φυλακισμενος )

    Σιγουρα δεχεται να βοηθησει την ΠΑΤΡΙΔΑ , αντικειμενικα ομως αμφιβαλω αν μπορει...

    Θελει ΠΟΛΥ προσοχη
    (και στο τηλεκομα ειχαμε αποθεσει ελπιδες και τελικα μας βγηκαν τοκογλυφοι και ανθρωποι του υποκοσμου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο Π.ΠΑΙΣΙΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?? ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνον αφελείς μπορεί να μιλάνε για πραξικοπήματα εν έτει 2012. Θα πηγαίνουμε προς τα πίσω, αντί να πηγαίνουμε μπροστά; Τι είμαστε, Ουγκάντα να αναλαμβάνουν οι λοχίες;

    Ο στρατός στην Αργεντινή, εκτός των ειδεχθών εγκλημάτων, για να εκτονώσει την οργή του κόσμου, λόγω ακρίβειας και φτώχειας, έμπλεξε την χώρα σε πόλεμο με την Αγγλία (Φώκλαντς), τον οποίο έχασε. Η χώρα χρεοκόπησε από τις ατασθαλίες και την κακή διακυβέρνηση και ήλθε η λαϊκή εξέγερση του 2001.

    Ο Νέστωρ Κίρχνερ, εκλεγμένος πρόεδρος, διευθέτησε το 2003 το χρέος, επιτυγχάνοντας την περικοπή του και άρχισε η ανοδική πορεία.

    Η κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Το 1967, οι ΗΠΑ επεχείρησαν να εγκαθιδρύσουν δικτατορία και στην Ιταλία, κατά το πρότυπο της Ελλάδας και γελοιοποιήθηκαν. Βρήκαν μερικούς γραφικούς, τους οποίους συνέλαβε η αστυνομία! Γιατί; Διότι η Ιταλία δεν ήταν Μπανανία. Μάλιστα οι Ιταλοί απέκρυψαν το γεγονός και για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, έβαλαν τον μεγάλο Mario Monicelli και γύρισε την ταινία "Θέλουμε τους Κολοννέλλους" με τον Ugo Tognazzi, όπου διακωμωδούσαν τα πραξικοπήματα.

    Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για πραξικοπήματα στην Ευρώπη του 2012! Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.