Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ. ...

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΗ ΚΑΙ Η ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΙΔΗΣΗ":

Διεθνές Βραβείο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» καθιερώνουν ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού, που έφυγε πρόωρα χθες το απόγευμα, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου. Το βραβείο θα απονέμεται κάθε Νοέμβριο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, η κηδεία του εκλιπόντος, που θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει δημοσία δαπάνη. e-typos.com

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΠΟΥΔΗ ΚΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ (ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ) ΥΠ' ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ , ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΡΤΗΣ , ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !
    Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΕΘΝΩΣ !
    ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΗΖΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΛΑ!
    ΑΥΤΟ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΚΟΤΖΑΜ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Στόχε Ο Αυγουστίνος κάτι ήξερε.... καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

    Επίσης θέλω να προσθέσω ότι ονόματα σαν του Μελά και του Σπυρομήλιου , θα παραμείνουν στην αφάνεια όσο υπάρχει η θολοκουλτούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.