Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!

Σε περιπολικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που περιπολούσε εντός της πόλης του Αγρινίου, ευτυχώς εκείνη την στιγμή με μικρή ταχύτητα...

Σε περιπολικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που περιπολούσε εντός της πόλης του Αγρινίου, ευτυχώς εκείνη την στιγμή με μικρή ταχύτητα, εντελώς ξαφνικά χάλασε το σύστημα διευθύνσεως του και αποσπάστηκαν οι μπροστινοί του τροχοί, με αποτέλεσμα να είναι θέμα τύχης η πορεία του

Δύο περιστατικά των τελευταίων ημερών φέρνουν ξανά στην επιφάνεια την κακή κατάσταση που χαρακτηρίζει περιπολικά της αστυνομίας και για την οποία η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας με κατεπείγουσα επιστολή ζητά από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιανόπουλο ποιοτικό έλεγχο των οχημάτων για ασφαλή οδήγηση.

Οι μπροστινοί τροχοί πήραν… άλλο δρόμο
Το σοβαρό περιστατικό, όπως αναφέρει η Ένωση, έλαβε χώρα εντός της πόλης του Αγρινίου και που από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, σε περιπολικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που περιπολούσε εντός της πόλης του Αγρινίου, ευτυχώς εκείνη την στιγμή με μικρή ταχύτητα, εντελώς ξαφνικά χάλασε το σύστημα διευθύνσεως του και αποσπάστηκαν οι μπροστινοί του τροχοί, με αποτέλεσμα να είναι θέμα τύχης η πορεία του, όπως δημοσιεύει το agrinionews.

Ευτυχώς το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε εν μέση οδό πριν από το υπάρχον στο σημείο φωτεινό σηματοδότη. Μάλιστα λίγο πριν κινούνταν επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων προκειμένου να επιληφθεί σε σήμα που του δόθηκε από το κέντρο επιχειρήσεων της Α.Δ. Ακαρνανίας.

Με την επιστολή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας (υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Ρούσης και Γενικός Γραμματέας Νίκος Διώτης), ζητούν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να διατάξει σχετική έρευνα ώστε να εξακριβωθούν όλες οι πραγματικές συνθήκες του συμβάντος αυτού, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για το πλήρωμα του περιπολικού αλλά και πολίτες.

Από τις πληροφορίες που επικαλείται η Ένωση, πρόκειται για όχημα παλαιού τύπου, πιθανόν από τα οχήματα που αποκτήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πρόσφατα κατανεμημένο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας / Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, και φέρεται να ήταν σε καλή λειτουργική κατάσταση, συντηρημένο και σε καλή εξωτερική εμφάνιση. newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.