Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ; Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.

ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΜΚΟΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝ...

ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΜΚΟΣ ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΟΥ 2012. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας:

«Από την πλευρά μας στηρίζουμε τη διατήρηση της θητείας στα επίπεδα που αυτή βρίσκεται σήμερα με την υποχρεωτική εκπλήρωση έως το 26ο έτος προκειμένου να σταματήσει οριστικά το φαινόμενο των αναβολών με ταυτόχρονα κίνητρα περαιτέρω μείωσης για 1 μήνα σε όσους επιλέξουν να υπηρετήσουν στην ηλικία των 18. Παράλληλα ζητάμε να εφαρμοστούν μια σειρά από αλλαγές προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να μπορέσουν να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα στην Πατρίδα όπως η εντατικοποίηση της στρατιωτικής εκπαίδευσης με παράλληλη εισαγωγή δραστηριοτήτων ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, η σύνδεση της στρατιωτικής ειδίκευσης με την αγορά εργασίας με επέκταση σε όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων του θεσμού των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, η εισαγωγή ανθρωποκεντρικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα κέντρα εκπαίδευσης κ.α.

Η σημερινή χρονική διάρκεια της θητείας άλλωστε, ελήφθη με ομόφωνη απόφαση το 2009 επί Υπουργίας Ευ.Μεϊμαράκη και συνοδευόταν από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού Στρατού το οποίο περιελάμβανε τη μείωση του αριθμού των στρατοπέδων, την ηλεκτρονική φύλαξη τους και τη σταδιακή αύξηση του αριθμού των Επαγγελματιών Οπλιτών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων.

Ως νέοι άνθρωποι λοιπόν, είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι σε κάθε σχεδιαζόμενη αύξηση της διάρκειας της στρατιωτικής θητείας καθώς αυτό αποδεικνύεται πως δεν είναι απαραίτητο.»

--------------------------------------


3 σχόλια

  1. den mas xezeis re Mimiko...
    G amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαραιτητο δεν ειναι το μυαλο σου βλακα .. φυγοστρατοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασε ρε τον φλουφλη!!! ετσι κ αλλιως σιγα μην υπηρετησει!! ολο κ καποιο τροπο βρισκουν οι φλωροι να μην πανε στρατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.