Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ 3 ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΕΑΡΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Ήταν λίγο μετά τις 18:00 χθες το απόγευμα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρή γυναίκα αστυνομικός, η οποία παράλληλα σπουδάζει σε τμήμα των...

Ήταν λίγο μετά τις 18:00 χθες το απόγευμα, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρή γυναίκα αστυνομικός, η οποία παράλληλα σπουδάζει σε τμήμα των ΤΕΙ της Πάτρας, κατευθυνόταν μετά το μάθημά της, φορώντας πολιτικά ρούχα, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ του Ιδρύματος.

Τρεις άγνωστοι, αφού πρώτα τη χλεύασαν λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν, της έσκισαν τα ρούχα και την άφησαν αιμόφυρτη στο έδαφος.

Η γυναίκα, η οποία υπηρετεί στο μέγαρο της Ερμού, μεταφέρθηκε με ισχυρό σοκ στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 Η αστυνομικός υπέστη διάστρεμμα στο πόδι, ωστόσο ο τραυματισμός της δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Πάτρας.

ΔΕΙΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΕΧΑΣΟΥΝ";;;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.