Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΪΤΖ!

Σχολιάζοντας την προαναγγελία από τον κ. Λοβέρδο της απέλασης των αλλοδαπών εκδιδόμενων γυναικών χωρίς χαρτιά που είναι φορείς του AIDS, ο σ...

Σχολιάζοντας την προαναγγελία από τον κ. Λοβέρδο της απέλασης των αλλοδαπών εκδιδόμενων γυναικών χωρίς χαρτιά που είναι φορείς του AIDS, ο συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων (αντί για συν-εκπρόσωπο να τον κάνουν επίτιμο), Τάσος Κρομμύδας, δήλωσε:
«Καταλαβαίνουμε τις εσωκομματικές φιλοδοξίες του κ. Λοβέρδου, αυτές όμως δεν επιτρέπεται να προωθούνται στις πλάτες των πιο αδύναμων ούτε να τροφοδοτούν τις προκαταλήψεις και την άγνοια. Θέλει να τιμωρήσει ως θύτες εκείνες που είναι δυο φορές θύματα: Εξαθλιωμένες γυναίκες που όχι μόνο πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης αλλά και μολύνονται στη χώρα μας, τώρα απειλούνται και με απέλαση. Άραγε υπάρχουν επαρκή προγράμματα περίθαλψης στις χώρες που θέλει να τις απελάσει ο κ. Λοβέρδος; Με τη συμπεριφορά του ο φιλόδοξος Υπουργός αποδεικνύει πως όποιος δεν είναι άνθρωπος με τους "ξένους" δεν είναι άνθρωπος τελικά ούτε με τους Έλληνες.
Αντί να κρύβεται πίσω από έναν άκρως επικίνδυνο λαϊκισμό, η κυβέρνηση ας ξεκινήσει την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το AIDS που κρατά στο συρτάρι 5 χρόνια τώρα».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τάσος Κρομμύδας 6945 940916

8 σχόλια

  1. Τι να πει κανείς! Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα; Μόνο με ανύμπορους πολίτες ξέρουν να τα βάζουν; Ο νόμος το λέει ξεκάθαρα: όποιος αλλοδαπός αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ. Αυτό είναι ανεξάρτητο αν έχει ή όχι άδεια παραμονής.
    Απ'την άλλη, αυτοί θα μας τρελάνουν. Λένε ότι εμείς εδώ τις μολύνουμε!!! Δηλαδή έχουν έρθει υγιείς και εμείς τις αρρωστήσαμε....
    Η υποκρισία και η βλακεία έχουν και κάποια όρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πουρναροκαλλιεργητες και οικολογοι της κακιας ωρας. ειναι κι αυτοι του συστηματος! ουτε κιχ για τους αεροψεκασμους, τσιμουδια για την "αρπα" (οπλικο συστημα χααρπ και παρομοια) μουγκα σ οτι αφορα τη διαρροη ραδιενεργειας, τα μεταλλαγμενα τροφιμα κα. αλλα για να υπονομευουν καθε τι ελληνικο ειναι μανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάθεστε ακόμα και ασχολείστε με το τι λένε οι δήθεν οικολόγοι?
    Αυτοί έφτιαξαν από-κομμα μόνο και μόνο για να τσεπώνουν τις επιχορηγήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ξέρουν τα βασικά της νομοθεσίας τι θέλουν και υπάρχουν? Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί κοιτάνε τις πουτάνες τις αράπισες. Ναι ρε είμαι ρατσιστής και να πάνε στο διάολο όλοι τους οι ξένοι και αν δεν σας αρέσει να πάτε και εσείς παλιομιάσματα της πολιτικής. Αντε φυτέψτε κανένα δέντρο πιο λαϊκά μιλώντας η βαλτε το εκεί που ξέρετε και στα τσακίδια απο δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι πουρναροκαλλιεργητες λαμβάνουν κρατική οικονομική ενίσχυση. με τα χρήματα μας τα κάνουν. τους προωθούν και για τη βουλή σε όλες τις δημοσκοπήσεις για να τα παίρνουν χοντρά αλλά κάποια άλλα χοντρά θα πάρουν σαν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OLA TA EIXE H MARIORH O FERENTZES THS ELEIPE..AKOMA RE GAMWTO KAI SE MAS HLTHE AFTO TO FROUTO "OIKOLOGOI PRASINOI "...XYLO ME BREGMENOI SANIDA TA ANWMALA APO TO PROI MEXRI TI BRADY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουν δίκιο οι άνθρωποι γιατί αν διώξουν τις πόρνες θα πρέπει να διώξουν κι αυτούς μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυθαίρετα συμπεράσματα βγαλμένα με το τσιγκέλι.
    Κοροϊδεύουν τον κόσμο στην ψύχρα ...τους εύπιστους δηλαδή.
    Σε μία εποχή που τα κρούσματα από το AIDS αυξάνονται δραματικά ,αντί να κλάψουν για τα αθώα θύματα τους Έλληνες, που δεν είχαν ποσοστά στη συγκεκριμένη ασθένεια και απέκτησαν ,μας κάνουν το άσπρο μαύρο και μας δημιουργούν ενοχές εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν μας τις έφεραν τις νόσους οι μετανάστες λένε,αλλά τους κολλήσαμε εμείς!!!(Με την έλευση των πρώτων μεταναστών στην Ελλάδα επανεμφανίσθηκε μέχρι και η νόσος της φυματίωσης που είχε εκλείψει προ χρόνων αμνημονεύτων.Πόσες άλλες ένας Θεός ξέρει! Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν οι οικολόγοι"μας"?
    Ώρες είναι να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε υπεύθυνοι και για τον ιό του Έμπολα στην Αφρική!
    Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι σαν οικολόγοι,βάσει της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει για θέματα περιβάλλοντος, δεν δικαιολογούν την ιδιότητά τους ούτε και την ύπαρξή τους σαν κόμμα!
    Αλλά τι να κάνουμε στην Ελλάδα ότι δηλώσεις,είσαι!Κάπως πρέπει να λύσουν και αυτοί το οικονομικό τους,πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.