Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΙ ΗΠΑ;" ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ

 Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -κα...

 Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;»...

Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.

Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».

Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων».

«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.

Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του '40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.

Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο...

----------------------


5 σχόλια

  1. τον καρκινο σκοπιμα τον θελουν ανιατο για να τρομοκρατουν την ανθρωποτητα! πριν ενα αιωνα εμφανιζοταν ως ασθενεια σπανιοτατα αλλα τωρα εχουν καρκινο, φαγεδαινα το λεγαν οι αρχαιοι, ενας στους τρεις! λενε οτι για την αυξησι της ασθενειας ευθυνονται οι συστηματικοι εμβολιασμοι σε νηπιακη ηλικια αυτο το απεδειξε ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ με στατιστικα τεκμηρια, περαιτερω χημικες ουσιες στη διατροφη και στα κοσμητικα και ανθηλιακα αλλα και στην ατμοφαιρα και στο νερο που πινουμε! Mεσω Χααρπ μπορει να δημιουργηθη σε ενα ορισμενο ατομο καρκινος ! Ολοι οι γιατροι που κανουν εναλλακτικες θεραπιες διωκονται απο την "εγκεφαλοδιαπλυτη ιατροσυνη" το κατεστημενο της συμβατικης ιατρικης. επισης διωκονται και οι γιατροι που τολμαν να κανουν κριτικη και ν απορριπτουν την συμβατικη θεραπεια κυριως τη χημειοθεραπεια. Η χημειοθεραπεια ειναι παραγωγο του υπερτοξικου αεριου της μουσταρδας! προκειται για γενεοκτονια σε παγκοσμια κλιμακα και ο καρκινος ειναι ενα απο τα οπλα εξοντωσης! ο γνωστος στους Ελληνες Ντεηβιντ Αηκ αναφερει οτι το Ιδρυμα Ροκφελλερ εχουν βρει τη θεραπεια ηδη το 1969 αλλα την κραταν ακρως απορρητο!!! Ψαξτε στο Διαδικτυο και στο Γιουτουμπ θα βρητε παμπολλες χρησιμες πληροφοριες και βιντεο! συστεινω The Cure και Doktor Hamer!

    Επισης ας μη ξεχναμε βλεποντας τον Τσαβες και την Αργεντινη Προεδρο και τις δικες μας συγκυριες! τυχαια ασθενησαν και απεβιωσαν ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος και ο Αναστασιος Παπαδοπουλος;;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με πρόλαβες φίλε μου...Ακριβώς αυτό που αναφέρεις στην τελευταία παράγραφο ήθελα να πω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαγέδαινα:

    1. λέξη που έπαψε να χρησιμοποιείται από τα μέσα του 20ου αιώνα και που μέχρι τότε σήμαινε το σαρκοφάγο έλκος ή πληγή με στοιχεία κακοήθειας, η οποία οφειλόταν πιθανόν σε καρκίνο, έρπητα, σύφιλη ή γάγγραινα και η οποία επεκτεινόταν διαβρώνοντας τους γύρω ιστούς

    η φαγέδαινα στη γυναίκα, ήταν συχνή αιτία διαζυγίου στο Βυζάντιο

    2. μεταφορικά η λέξη χρησιμοποιείτο και για οτιδήποτε εξαπλωνόταν και ήταν καταστροφικό

    Ἡ αὐλή ἐστὶ τὸ μέγα κέντρον τῶν δεινῶν ἡμῶν, ἡ μεγάλη φαγέδαινα, ἡ διαχέουσα τοὺς καταστρεπτικοὺς αὑτῆς χυμοὺς εἰς τὸ σῶμα τῆς κοινωνίας. (Κλέων Ραγκαβής)

    ________________

    Συνεπώς, δεν σημαίνει τον καρκίνο (καβούρι), ασθένεια που έλαβε τον όνομά της από τον Ιπποκράτη, λόγω του σχήματος το οποίο συνήθως ψηλάφιζε.

    >πριν ενα αιωνα εμφανιζοταν ως ασθενεια σπανιοτατα<

    Δεν εμφανιζόταν σπανιότατα, απλώς δεν ήταν γνωστός και ευκόλως διαγνώσιμος (μέσω βιοψίας), όπως σήμερα. Οι παλαιοί τον έλεγαν "καρβούνι" και μάλιστα καταριόταν κάποιους να "βγάλουν καρβούνι αγιάτρευτο".

    >τον καρκινο σκοπιμα τον θελουν ανιατο για να τρομοκρατουν την ανθρωποτητα! <

    Αρλούμπες. Ακόμη σήμερα δεν γνωρίζουν τι τον προκαλεί και αν επικαλούνται διάφορες αιτίες, π.χ. κάπνισμα, βασίζονται σε στατιστικά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΔΕ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ... ΌΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΓΕΤΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΤΑ 90% ΤΟΝ ΈΧΟΥΝ "ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φαγεδαινα σημαινει ελκος που οφειλεται αποκλειστικα σε καρκινο! αρα φαγεδαινα ισον καρκινος.

    αυτο τουλαχιστον λεει το εγκυρο Ελληνο Γερμανικο Λεξικο GEMOLL oπου βρηκα το λημμα (um sich fressendes krebsartiges Geschwür, Krebsgeschwür) τωρα αν σημαινε και αλλο πραμμα στα ετη του Βυζαντιου αυτο δεν εχει σχεση οι λεξεις αλλωστε μεταβαλλουν την εννοια με την παροδο του χρονου.

    Σημερα η Φαγεδαινα δεν χρησιμοποιειται! ο Ιπποκρατης κατ ευφημισμο εβγαλε τον ορο καρκινος δηλαδη καβουρι σημερα ομως ακουν οι ανθρωποι Καρκινος και τρεμουν!

    "ακομη και σημερα δεν γνωριζουν τι προκαλει τον καρκινο"

    ωραια αναρρωτιεται κανεις γιατι τοσα χρονια ερευνης με κονδυλια στα τριςεκατομμυρια, απο ανθρωπους σπουδαγμενους και ανωτερου επιπεδου νοημοσυνης δεν καταφεραν να εξακριβωσουν τα αιτια αυτης της νοσου. αρα υπαρχει καποιο αορατο χερι που θελει αυτη την αρρωστια ανιατη με το ρολο μπαμπουλα εναντιον της ανθρωποτητος;!

    η αρρωστια ηταν και παλια συχνη απλα δεν μπορουσαν να την εξακριβωσουν...

    λαθος! αυτο αποδεικνυουν οι στατιστικες αναπτυγμενων χωρων οπως η ΗΠΑ Γερμανια οπου ειχαν και πριν 70 χρονια αναπτυγμενη ιατρικη και γνωση και μεσα διαγνωσης. αλλωστε το παραδεχονται και οι ιδιοι οι γιατροι οτι ηταν σπανιος ο καρκινος παλια αλλα το εξηγουν λεγοντας οτι οφειλεται στην ανοδο του μεσου ορου διαρκειας ζωης.
    ΚΑΡΒΟΥΝΙ
    η λεξη καρβουνι δεν συνδεεται με ΚΑΡΚΙΝΟΣ ουτε με ΚΑΒΟΥΡΙ ετυμολογικα ειναι λατινικη και σημαινει ΑΝΘΡΑΞ καρβουνο. προφανως οι παλιοι εννοουσαν κρουσμα πυρετου καιεται δηλαδη σαν το καρβουνι που πιθανοτατα οφειλεται σε διαφορετικα νοσηματα και ιωσεις οχι σε καρκινο.

    Τελος εκανα αναφορα στο διαδικτυο και στον Αλεξ Τζοουνς κα.οχι για μαυρα ματια!
    Εμεις οι Ελληνες ειμαστε εξυπνος λαος ερευνουμε και βγαζουμε τα συμπερασματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.