Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΓΚΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ... ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ!!! ΕΛΕΟΣ...

Το Άγαλμα του Ιούλιο Καίσαρα θα στηθεί στην Παλάσα της Χειμάρας! O Δήμος Χειμάρρας, ενέκρινε άδεια για την τοποθέτηση αγάλματος του ρωμαίο...

Το Άγαλμα του Ιούλιο Καίσαρα θα στηθεί στην Παλάσα της Χειμάρας!

O Δήμος Χειμάρρας, ενέκρινε άδεια για την τοποθέτηση αγάλματος του ρωμαίου αυτοκράτορα Ιούλιου Καίσαρα. Η πρόταση-αίτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε από την “Shoqata e Pamvarur te Intelktualeve te Himares” (Ανεξάρτησος Σύλλογος Διανοουμένων Χειμάρρας) και εγκρίθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2011. Εμείς αντι άλλων θα παραθέσουμε ένα σχόλιο που λέει όλη την αλήθεια και ΄είδαμε στον "Βορειοηπειρώτη"

Οι ψευτοΔιανοούμενοι ήταν τα τσιράκια του Κόμματος και ο Γκόρος παραμένει ένα όργανο του Κράτους. Το "άγαλμα" που θέλουν να στήσουν στην Παλάσσα εντάσσεται σε ένα σχέδιο:

1. ενδυνάμωσης αλβανο-ιταλικών σχέσεων. Η Αλβανία θα δείξει για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη της στην ιδρύτριά της.

2. Οι Χιμαριώτες θα φανεί ότι ζητούν με έμμεσο τρόπο συγνώμη για την αντι-ιταλική τους στάση και θα δείξουν ότι τιμούν έναν άσχετο με την ιστορία τους, επειδή απλώς είναι Ιταλός (Ρωμαίος), και έκανε τον κόπο να περάσει από τα χώματά τους.

Άϊντε Γκόρο, αν και είσαι ένα απλό γιουσουφάκι, να ξέρεις ότι θα σηκωθούν οι πεθαμένοι και θα σε σκεπάσουν με τις πέτρες από το μνημείο του Ιούλιου Καίσαρα. Αν πάλι το κάνεις από μέταλλο τότε θα σου είμαστε ευγνώμονες γιατι με αυτό θα φτιάξουμε το μνημείο της απελευθέρωσης.

Και να θυμάσαι πάντα...

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ...

2 σχόλια

  1. Όταν το 1938 οι Αλβανοί προσέφεραν το στέμμα της Αλβανίας στον βασιλέα της Ιταλίας Βίκτορα Εμμανουήλ Γ', πρώτος αντιβασιλέας στα Τίρανα έγινε ο κόμης Τσιάνο, γαμπρός του Μουσολίνι και μετέπειτα ΥπΕξ της Ιταλίας. Καίτοι φημιζόταν σαν άνθρωπος ήπιος, μεταχειρίστηκε τους Αλβανούς κυριολεκτικά με το μαστίγιο. Και όμως, αντί να πάρουν το μέρος της Ελλάδας το '40, όπως θα έκανε κάθε αξιοπρεπής λαός, αυτοί συμμάχησαν με τους κατακτητές τους, διότι αυτό ήταν ουσιαστικά οι Ιταλοί και εισέβαλαν μαζί στην Ελλάδα. Δεν χρωστούν καμμία ευγνωμοσύνη στους Ιταλούς, απλώς είναι λαός δουλοπρεπής και γλείφτης.

    Στην Ελλάδα, βρήκαν ένα κράτος επίσης εθελόδουλο, ένα ξέφραγο αμπέλι και κάνουν αυτά που κάνουν. Γιατί δεν κάνουν τα ίδια και στην Ιταλία, αφού τη θεωρούν "μαμά" τους; Οι Ιταλοί φρόντισαν να βυθίσουν κανένα-δυο καΐκια με λαθρομετανάστες από την Αλβανία, για να μην ξεχνούν με ποιους έχουν να κάνουν και στην συνέχεια έθεσαν υπό αυστηρότατη παρακολούθηση αυτούς που ζουν και εργάζονται εκεί. Όποιος παρανομήσει, απελαύνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.