Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΣΩΠΑ ΡΕ... ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ... "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ"

(Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ;;;) Αντιγράφουμε από το onalert: Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και ο συντάκτης τ...



(Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ;;;)

Αντιγράφουμε από το onalert: Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και ο συντάκτης της Κλάους Οττ, ο υποστηρίζει ότι πρώην υπουργός έλαβε «πολλά χρήματα ως δωροδοκία» και ότι εκατομμύρια ευρώ έφτασαν στην Αθήνα μέσω Ελβετίας, Κύπρου, ΗΠΑ ή άλλων διαδρομών και χρησιμοποιήθηκαν τελικά για την αγορά ακινήτων.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι σε ένα από τα ακίνητα κατοικεί ο πρώην υπουργός.Είναι σαφές ότι ο συντάκτης προσπαθεί να “φωτογραφήσει” τον Άκη Τσοχατζόπουλο,αν και αναφέρει ότι το όνομά δεν αναφέρεται ρητώς στη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου του Μονάχου, το οποίο καταδικάζει σε ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο δύο πρώην μάνατζερ της Ferrostaal για «μίζες» συνολικού ύψους 62 εκατομμυριών ευρώ στην Ελλάδα και την Πορτογαλία στην περίοδο 2000-2007.

Επισημαίνει επίσης ότι για την εισαγγελία του Μονάχου, δεν μπορούν να υπάρξουν νομικές συνέπειες για τον πρώην υπουργό, αφενός γιατί καλύπτεται από την ασυλία αλλά και επειδή στην Ελλάδα η παραγραφή αδικημάτων που συνδέονται με δωροδοκία γίνεται πιο γρήγορα για τους πολιτικούς απ΄ότι για τους απλούς πολίτες.

«Σε μερικές χώρες είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις δουλειές χωρίς να δωροδοκήσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη γερμανική βιομηχανία» υποστηρίζει ο δικαστής Γιόαχιμ Έκερτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.