Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

 Όταν δεν βρίσκουν Έλληνες για να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν, οι λαθρομετανάστες εξασκούν τις ιδιαίτερες "τέχνες" τους μετα...

 Όταν δεν βρίσκουν Έλληνες για να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν, οι λαθρομετανάστες εξασκούν τις ιδιαίτερες "τέχνες" τους μεταξύ τους!
Αναστατώθηκε το πρωί η περιοχή Νότια του Δικαστικού μεγάρου Χανίων, απο συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο Flashnews.gr διερχόμενοι απο την οδό Γιαμπουδάκη, ήταν περίπου 7:10, όταν ομάδα αλλοδαπών που κρατούσε οικοδομικά εργαλεία (σκεπάρνια, σφυριά,στυλιάρια κ.α.) επιτέθηκε εναντίον ενός επίσης αλλοδαπού, πιθανόν ομοεθνή τους.
Η συμπλοκή διήρκεσε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά οι φωνές έκαναν τους περίοικους να πεταχτούν έντρομοι. Να σημειωθεί πως για το περιστατικό δεν υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας.
Πάντως η εντύπωση που δημιουργήθηκε ήταν ότι η συμπλοκή αφορούσε πιθανόν θέματα ανεύρεσης δουλειάς, ένα θέμα που γίνεται ολοένα και πιό δύσκολο για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στα Χανιά και ψάχνουν καθημερινά για ένα μεροκάματο.



Flashnews

2 σχόλια

  1. Παλικαράκια : σε λίγο δεν θα μπορείτε, δεν θα μπορούμε, να γράφουμε στα blogs τίποτε για τους αλλόχρωμους εγκληματίες. Περνάνε νόμο "Αντιρατσιστικό" λένε, και θα μας κλείσουν το στόμα. Τώρα μετά τους Ψαριανούς, και τους Δημητράδες, μας βγήκε και τούτο.
    Είχε πει η σκατόμπαλα ο Οζαλ. "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα. Στείλτε τους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, και τους τελειώσαμε". Και εμείς τον π...τσο κλαίγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργοναύτη,

    Ο νόμος μπορεί να ψηφισθεί, ή να ψηφίστηκε ήδη, αλλά εγώ θέλω να δω τον δικαστή που θα δικάσει κάποιον ως "ρατσιστή", επειδή διαμαρτύρεται κατά της κατοχής της χώρας από αλλοδαπούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.