Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΑΓΚΥΡΑ... ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση με την οποία εκφράζει «ικανοποίηση για την εν λόγω απόφαση με την ελπίδα ότι θ...

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση με την οποία εκφράζει «ικανοποίηση για την εν λόγω απόφαση με την ελπίδα ότι θα επιταχύνει τις προσπάθειες της "Μακεδονίας" για την ενοποίησή της με την Ευρώπη και τους ευρωατλαντικούς θεσμούς και θα εξασφαλίσει υποστήριξη σε νομική βάση»! Η ανακοίνωση αφορά την απόφαση της Χάγης και αποδεικνύει ακόμη μια φορά τη στενή συνεργασία της Τουρκίας με το κρατίδιο παιδί του σωλήνα, τα Σκόπια.
Η Αγκυρα δείχνει με την ανακοίνωση αυτή ότι προτίθεται να ανακινήσει το θέμα της πρόσκλησης των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ.
Μάλιστα σύμφωνα με το... έγκριτο "Βήμα" του συγκροτήματος: "Στο υπουργείο Εξωτερικών υπάρχει εγρήγορση, αλλά και σχετική ανησυχία ώστε να αποφευχθούν «διπλωματικά ατυχήματα». Και μπορεί το περιθώριο μέχρι τη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας (την Τετάρτη και την Πέμπτη, 7-8 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες) να είναι πολύ περιορισμένο για κάποια δραματική κίνηση, ωστόσο το πεδίο μάχης σε αυτό το θέμα ενδέχεται να είναι η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2012, στο Σικάγο. Δεν αποκλείεται μία «συμμαχία προθύμων», όπως η Τουρκία ή η Σλοβενία να ανοίξει και πάλι το ζήτημα της ομόφωνης απόφασης του Βουκουρεστίου".

2 σχόλια

  1. να πουμε του στραβου το δικιο το μονο που ενδιαφερει την ανκυρα ειναι η εξασθενησι και η εξαθλιωση της Ελλαδος. αν τυχον τους αφησουμε και μας βγαλουν απο τη μεση αυτοι εχουν αλλα σχεδια με τους γυφτοσκοπιανους και τους "σκυπεταριους" *απο τα τουρκικα "υσκυπ" τα Σκοπια*, η υποκρισια κτυπα συννεφο δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα ποιοι μιλάνε!!!!! Αυτοί που κατέχουν παράνομα την γη της Ιωνίας, της Καππαδοκίας, της Φρυγίας, του Πόντου, της Αιολίας, της Ανατολικής Θράκης, της Μυσίας, της Παφλαγονίας και τόσων άλλων ελληνικών περιοχών, να υποστηρίζουν τους άλλους κλέφτες τους Μαϊμουντόσκι. Αλλά όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα!!!!!! Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.